2777
2789

نه چرا ناراحت بشی مردی که مادرشو بخواد و براش ارزش و احترام قائل شه زنشم همون اندازه دوست داره. 

از مردی که مادرشو بخاطر زنش ترک می کنه باید ترسید چون روزیم زنشو بخاطر یک نفر دیگه ترک می کنه

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن.. مردا همشون همینن.. منم اوایل عقدم یهو بی مقدمه شوهرم برداشت گفت مامانمو بیشتر از تو دوس دارن اون برام اهمیت زیادی داره.. منم گفتم به پای هم پیر بشین... والا چه اهمیتی داره خب معلومه مامانشون رو بیشتر دوس دارن اصلا اهمیت نداره. نصف حرفای شوهرم حرفای مامانشه که تو گوشش خونده! منم کار خودمو میکنم 

بگو خب باشه ، نزاری بشه نقطه ضعفتاااا.با مهربونی بگو اره مامان باباها خیلی عزیزن منم پدرمادرم تو دنیا مهم ترینن...

الکی گفت که خودتو جمع و جور کنی یا ازت زهر چشم بگیره ، تو اصلا نشون نده که ناراحت شدی ، فقط بگو باشه و برو دنبال کارات ، اویزونش نباش تا بگه تورو دوس دارم ، خودش درست میشه

نه چرا ناراحت بشی مردی که مادرشو بخواد و براش ارزش و احترام قائل شه زنشم همون اندازه دوست داره.  ...

عزیزم همیشه اینجور چه میگی نیست ها... مردایی هستن که به مادرشون خیلی اهمیت میدن ولی به زنشون اصلا اهمیت نمیدن

ببین عزیزم باید بهش آب متبرکه بدی هرروز سوره طلاق.مزمل.نساء بخونی روزی ۱۰۰۱بار بگو یا ودود 

یک دعا و ذکری هم لطفا به من بگو برای رسیدن به کسی که دوستش دارم

آرزویت کنم،برآورده شدن بلدی..  
اتفاقا چون میدونه مامانش با من دشمنه اینو میگه

همون دیگه خواسته حرصت بده ، توهم بگو باشه و بی هیچ حرصی برو شادی کن و چیپس بخور و فیلم ببین با حوصله اواز بخونو کارای خونه رو انجام بده ، هرچقدر ازت پرسید ناراحتزی؟ بگو با لبخند نه عزیزم ، ولی سرسنگین باش ، درست میشه..نباید نقطه ضعف بدی ، چندسالتونه،و چندساله عروسی کردین؟

همون دیگه خواسته حرصت بده ، توهم بگو باشه و بی هیچ حرصی برو شادی کن و چیپس بخور و فیلم ببین با حوصله ...

۲۷ سالمه . ۴ سالی میشه ازدواج کردیم . مثل اینکه هرکاری براش انجام بدم و هر بدی مادرش بهمون کنه اخرش اون فرشته میشه و منم یه ادم سر راهی بود و نبودم فرقی نداره . منم مامانمو خیلی دوست دارم ولی جوری نشون دادم تو زندگیم که شوهرم الویتم باشه . بهم برخورد خیلی بد کرد باهام