2777
2789
عنوان

نی نی سایت تاثیری تو زندگیتون داشته ؟ چه تاثیری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

فهمیدم خیلی خیلی تا پیشرفته شدن فاصله داریم

اینجا کسانی هستند که هنوزم لیزر موی زائد رو حرام میدونن

سخن از پریودی رو زشت میدونن

وابستگی عجیبی به همسرشون دارن

سن های خیلی پایینی ازدواج میکنن

بدون اجازه همسرشون ابم نمیخورن

و خیلی چیزهای خوبم یادگرفتم

اینکه هستند کسانی که محتاج نان هستند محتاج یک خونه هرچند کوچیک یک کار دائم یک حقوق ثابت

شاید روزمرگی های من واسشون ی ارزوئه

اسراف هایی که میکردم رو کم کردم و فهمیدم چقدر میتونن همه از حرف ها ناراحت شن پس بیشتر سکوت کردم و کمتر حرف زدم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

ریدن تو زمانم

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو این گرونی باعث شد مفتی اپلاسیون بشم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

بعله تاثیر بزرگی

از مرد جماعت بدم میاد 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

خیلی چیزای خوب وبد یادگرفتم....خیلی تاثیر گزاشته رو زندگیم مثلا اینکه ازوقتی اومدم اینجا قهرمنوهمسرم ب ی هفته میکشه ازبس سرم  اینجاگرمه اصلا برام مهم نیست انگارنمیبینمش.......

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

💚۲وقتی هنوز باردار بودم تویه یه تاپیک یکی عکس ماهگرد کوچولوشو گذاشته بود که ایدشو خوشم اومد ( و تا یک سالگی دخترم ماهگرداشو عکس گرفتم که یکی از کارای تکرار نشدنیه و خیلی جالبو قشنگ شدن 😍)

💚۳اینجا فهمیدم خیلیا رو سینک ظرفشوییشون😉 حساسن حتی دسشوییشون ( و سعی کردم خونه بقیه رعایت کنم و با اجازشون وارد آشپزخونشون بشم وتا میتونم دسشویی نرم 😩)

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.