2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پسرم گاهی مهمونی که هستیم می خواد آشغالها رو از تو بشقاب بریزه

من هم خیلی نگران می شم ولی خودمو کنترل می کنم ، اگه اطرافیان چیزی نگن من هم مشکلی ندارم ولی وقتی اه و اوه می کنن من هم بهم می ریزم
پسر من هم 23 ماهشه از یکسالگی همه چیو پرت میکرد اما بیشتر وقتایی که مهمون داشتیم یا جایی بودیم برای جلب توجه این کار و میکرد یه چند وقتی هست که خدا رو شکر بهتر شده . هر موقع پرت میکرد آروم میبردمش توی اتاقش و میگفتم باید اینجا بمونی تا دیگه چیزی رو پرت نکنی چند باری گریه کرد بعد دیگه نمیبردم توی اتاق فقط یادآوری میکردم اونم کم کم بهتر شد.
یارب نظر تو برنگردد.
دختر من هم همه چیزو پرت می کرد. از کنترل گرفته تا گوشی بیسیم و موبایل و ... کلاً همه شون خراب شدن مجبور شدیم عوض کنیم. لیوان آبش رو هم چپه می کرد روی فرش...
ولی اینا همش طبیعی هست و خود به خود برطرف می شه. چاره ای نداره جز اینکه صبور باشی و اشیایی که نمی خوای خراب بشن از جلوی دستش جمع کنی و توی مهمونی هم 4 چشمی مواظبش باشی.
فقط بدون که برای تعدیل رفتار بچه محبت اثرش خیلی بیشتر از دعوا کردن هست، دعوا و عصبانیت فقط بچه رو لجوج تر می کنه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
پسر منم درست تو همین سن اینجوری بود،بهش می گفتم فقط بایدتوپ رو پرت کرد ، و تنها راهش اینه که از محیط چند دقیقه دورش کنی و واسش توضیح بدی چون پرت کرده ،باید بره تو اتاقش ، فقط نقطه ضعف نشون نده یعنی عصبانی نشو داد نزن، دندوناتو فشار نده ، اخم نکن چون همه اینامیشه دلیلی واسه جلب توجه ، خیلی جدی تو چشماش نگاه کن و بگو فقط اجازه داری توپ رو پرت کنی و واسش یه توپ بیار که این حس واسش تداعی بشه . ضمناً همه اینا مقطعیه می گذره ، من سعی می کردم جاهایی که حساسه نبرمش . هنوزم هر از گاهی که می خواد جلب توجه کنه یه چیزی رو پرت می کنه