2777
2789
من دوبار چله گرفتم حاجتم ک روا نشده 🤔بازم امیدوارم خواب و نشونه هم دیدم 

با صد لعن و صد سلام؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی  میدونی حاجتم روا نشد  خب ب ی حاجت دیگه مجدد شزوع کنم بهتره

با صدلعن و صدسلام بخون تو چله هم ترک گناه کن مخصوصا زبانی 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

منم همین طور حست رو خوب درک میکنم 😞😔

😞😞😞😞

انشاالله ک هرچی به صلاح تون هست براتون پیش بیاد

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

انشالله حاجت روا شی گلم

منم حاحتی دارم سالهاست

چند روزه دارم زیارت عاشورا میخونم

دعا کنید منم به حاجتم به زودیای زود برسم.

من و عشقم ۶ ساله همو میخوایم پدر مادرش رضایت نمیدن.دعا کنید همین روزا راصی بشن و دل ما هم شاد بشه

من دوبار چله گرفتم حاجتم ک روا نشده 🤔بازم امیدوارم خواب و نشونه هم دیدم 

منم اتفاقا دو تا خواب معنوی دیذم تعبیرشو گقتن حاجت روایی 

ختم برداشتم و خوندم  هنوز تموم نشدهولی امروز گقتن امیدی نیس

😞😞😞😞 انشاالله ک هرچی به صلاح تون هست براتون پیش بیاد

مرسی عزیزم منم سه ساله هست منتظرم خدا حاجتمو بده انشالله که هم من هم شما امسال آخرین سال انتظار مون باشه 🤲🤲

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)