2777
2789
عنوان

من یک فرد.......

2095 بازدید | 21 پست

سلام من یه فرد ترنس هستم که باید پسر باشم.روز به روزم دارم بدتر میشم.هر رفتار پسرونه ای هم که میکنم بهم تلنگر میزنن.واقعا دیگه خسته شدم.نه میزارن لباس پسرونه بپوشم نه هیچی.با اینکه 16سالمه ولی همه بهم یه چیزی میگن منم نمیتونم جوابشونو بدم.خانوادم که میگن سگم بهت محل نمیزاره ما داریم به زور تحملت میکنیم.منم که دیگه نمیدونم باید چیکار کنم روز به روز از خودم و اطرافیانم بیشتر بدم میاد.هر روز دارم اشک میریزم که چرا باید اینطور باشم.واقعا دیگه کم آوردم. باید چیکار کنم؟؟

هیچ امیدی به زندگی ندارم دیگه اگه اینطوری پیش بره خودکشی میکنم و راحت میشم.

خودکشی بدترین راهه 

خدا کمکت کنه شرایط سختی داری🥺😪

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزيزم شما هم مث همه ادمين حق زندگي. دارين 

الهي خدا برات بسازه 

دعا گوتم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
یعنی اینکه تو جسم دختر گیر کردم.جسمم کاملا دخترونس ولی رفتارو مغزم پسره.دیگه خسته شدم.

قبل از هر جیز شما باید توس پزشک معاینه بشوید 

شاید این افکار مربوط به دوران نوجوانی باشد  

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816