2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه بگو

استارتر و تگ کن .بیاد 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
ghzl1520

لعنت به آدم دروغگو چقدادم می‌تونه کثیف باشه آخه .. اصلأ من به این کاربری تو درخواست دوستی ندادم .‌‌. 

در ضمن من فقط با mahtab1375توی خصوصی فقط صحبت کردم قبل از اینم بانازنین .....

جالبتر اینه که چطور این ghzl1520کاربریتو تعلیق شد ولی مال من نشد...

جالبتر از اینا چطور توی تاپیکای که الان با کاربری غزل یه هفته عضویت داری با این حجم تاپیک زدی ولی هیچ اسمی از کاربری قبلیت نیست ینی هیچ سابقه دوستی با کسی توی نی نی سایت نداشتی یا هیچ اعتراضی برای تعلیق شدنت ... اکثراً بعداز تعلیقی باعضویت جدید که میان اگه سابقه مثبت داشتن بدون شک خودشون معرفی میکنند یا توی تاپیکای الان ینفر پیدا میشه که تو بشناسیش اما هیچ اثری نیست ... خدا می‌دونه چکاری انجام دادی که تعلیق شدی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
ghzl1520

حالا بگو چطور نام کاربریت یادت اومد ...... درصورتیکه گفتی یادم نیست بعد گفتی ghzl هست و چندتا شماره پیشوند و پسوند نمی‌دونم یادم نیست دوباره اومدی ۱۵۲۰اینم گذاشتی ....چقدم جالبه غزل ghzl باشی ولی بگی کاربریم یادم نیست ... 

بیا خصوصی تا بعت بگم

اومدم خصوصی جواب بده دیگه 

لعنت به آدم دروغگو چقدادم می‌تونه کثیف باشه آخه .. اصلأ من به این کاربری تو درخواست دوستی ند ...

وقتی داری با من حرف میزنی بهتره دهنتو اب بکشی دلیلی برا دروغ گفتن ندارم تو خودتم تعلیق شدی بببن ثابت میکنم

فیلترمیشن فیلت.رشکن باید نصب کنی

فیلتر شکن که دارم ربطی به اون نداره کلا انگاری تنضیمات تلگرام یه جوری شده که اگه حذف کنی دوباره نصب کنی کانالای قبلی بالا نمیاد

فیلتر شکن که دارم ربطی به اون نداره کلا انگاری تنضیمات تلگرام یه جوری شده که اگه حذف کنی دوباره نصب ...

من که مشکلی نداشتم اونی که گفتم نصب کن حله بعد ماها نصب کردم همه بودن