2821
2789
عنوان

امروزتون چجوری گذشت؟

368 بازدید | 64 پست

من که صبح زود رفتم سرکار

مرخصی گرفتم برای هفته آینده که بریم پیش خانواده همسرم

البته هنوز بهش نگفتم😛

اومدم خونه دیدم حالم هی داره بدتر میشه از یک تا ۴ خوابیدو هنوز نتونستم چیزی بخورم روزه هم نیستم😑جز دو لیوان آب

انگار خدا میخواد بهم بفهمونه توان گرفتن روزه رو دارم

دوش گرفتم شام درست کردم

برای همسرم چایی و کیک بردم چون نهار نخورده بود🤣🤣

حوصله شوهربازی و اینجور کارا رو ندارم این روزا

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

در یک کلام چرت😐

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از صبح دراز کشیدم فقط😑

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کلاس داشتم تا ۲

بعدم خواب

درسم نخوندم چون حالم زیاد خوب نبود

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

😐😐😐😐من که همش زیر کولر  و زیر پتو در حال تایپ کردنم  

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐