2777
2789

من پیش بهترین فوق تخصص رفتم گف همش کورتون داره و بعد از مدت کمی به حالت اول برمیگردی کلیه ها هم از کار میفته در اصل پف میکنی و چاق نمیشی

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززم برای چاااقی چیزی بهتون توصیه نکردن؟

بهترین راهش اینه ادم طبیعی چاق بشه با ی رژیم سالم و طبیعی. قرص اشتها بهم داد و هرماه هم رژیم غذایی من ۳۹ کیلو بودم الان سع ماهه میرم۴۷ شدم البته من کم کاری کردم وگرنه بیشتر میشدم.. 

واسه چاقی چی خوردی گلم خوب نبوده؟؟؟قرص اکسیر چیه یکم راجبش میگی بازگشت داره؟؟؟

بله عزیزم پودر خوردم پودر رویال ازاین مشنبایی ها که عکس میوه وایناداره خوب نبود 

الان دارم قرص اکسیرمیخورم روزی دوتا یکی بعدناهاریکی بعدشام خیلی خوبه فوری گشنه م میشه وتوی ۱۰روز دوکیلوچاق شدم قیمتشم ۵۰تومن 

البته اکسیرآبی بخرواسه کل بدن یه دونه هست قرمزعه واسه صورته فقط

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
بله عزیزم پودر خوردم پودر رویال ازاین مشنبایی ها که عکس میوه وایناداره خوب نبود  الان دارم قرص ...

گفتین ۱۰روزه دوکیلو چاق شدین هفته پیش خریدینش؟؟بازگشت یا عوارض داره؟از عطاری خریدین؟

گفتین ۱۰روزه دوکیلو چاق شدین هفته پیش خریدینش؟؟بازگشت یا عوارض داره؟از عطاری خریدین؟

اولین باره خریدم بله تو۱۰روز ۲کیلوچاق شدم

بله ازعطاری 

فقط نوشته خانمای شیرده وباردار نخورن 

میخوای عکس قرص بدم

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
اسم قرص اشتهاتو میگی

هرماه عوض میکرد ی دفه مخمر اب جو داد بهم با داروی سپروهپتادین، ماه بعد فقط قرصش رو میداد ، و هرماه همینارو میداد ک کمک ب اشتها کنه و در اصل با رژیم چاق بشم. دکتر من رضا غیاثونده ی سرچ بکن تو اینستاگرام هم هستن اگه اصفهان نیستید رژیم انلاین هم میده بهت .. رژیم هاشم ساده و کار آمده . مثلا در روز صب که بلند میشی بعد از صبحانه اصلی شیر موز میخوری و نون تست با کره بادام زمینی یا ارده شیره و بعدظهراشم یا ذرت یا شیربرنج یا یک عدد موز هرکدوم هم نداشتین مثلا برات جایگزین میکنه و من هنوز ک هنوزه دارم ادامه میدم که به وزن ایده آلم برسم