2777
2789
عنوان

کادو تولد با یک میلیون چی بخرم؟؟ 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 8909 بازدید | 44 پست
کدوم دکمه سر آستینی ۲ گرمه؟؟؟🤔🤔

دو‌ گرم که بیشتر از دوملیون میشه عزیزم.

دکمه سراستینایی که طرح های لیزری دارن تپر و‌پیمون نیستن از یک و هشتصد هست تا سه چهارتومن..

این پیجایی که پلاک اسم و دستبد چرم دارن که طلاهای لیزیری میزنن دارن میتونین قیمت کنید

💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم یه کادو مناسب بخرم و دعوتش کنم کافه متاسفانه همجا تعطیل شده بخاطر کرونا 😩

کادو رو سخت نگیر ب نظرمن ی روز ب یاد موندنی بساز برای خودتون نمیدونم کدوم شهری ولی من مشهدم تولد همسرمو میبرم ی رستوران شیک تو شاندیز و ی دسته گلم صبحش میفرستم با پیک محل کارش ی کیک م یا میبریم رستوران یا خونه من خیلی رمانتیکم مثلا برای شب تولدش از جلو در پارکینگ تا جلو در خونه مون پر از گل برگ و شمع گذاشتم وقتی اومد اینقد سوپرایز شد ک ارزشش از چن تا کادو بیشتر بود

بچه ها اقدامی های نی نی سایت بیاین یه جاجمع شیم

https://t.me/joinchat/nPG49Vb4D9kyMWE0https://t.me/joinchat/nPG49Vb4D9kyMWE0

لینک گروه منتظران نی نی 

امروز توی یک تاپیک جدید تصمیم گرفتیم این گروهو توی تلگرام ایجاد کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم

کادو رو سخت نگیر ب نظرمن ی روز ب یاد موندنی بساز برای خودتون نمیدونم کدوم شهری ولی من مشهدم تولد همس ...

ای جااااان 😍 عشقتون پایدار عزیزم 😘... منم برای ولنتاين این کارا کردم.. خیلی ذوق زده شده بود... 

منم گفتم ژله و مرغ و.. آماده میکنم تزئین میکنم و دوستش و خانومش را دعوت میکنم ولی کادو را نمیدونم 🙃 

ای جااااان 😍 عشقتون پایدار عزیزم 😘... منم برای ولنتاين این کارا کردم.. خیلی ذوق زده شده بود...&nbs ...

پاپیون کروات یا کت اسپرتی اینا بگیر ی چیزی بگیر زیاد استفاده کنه و خودتم ببینی لذت ببری😍