2777
2789

من ماکارونی واس اولین بار

چنان له شده بود ک نگو

با سوپ ک نمک از دستم در رفت همهش ریخت توش 😕🤦‍♀️

خیلی دیگ گند زدم ولی الان اشپزیم عالی شده

اهان تو نیمرو حواسم پرت بود بجای فلفل دارچین ریختم😁

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

مرغام مزه ادویه میدادددد 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

توی خوراک لوبیا مادرشوعزم  بجا  نمک   جوش شیرین ریختم  هی  کف میکرد  😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

تو کوکو به جای آرد پودرقندریختم توقرمه سبزی نبات اب شده ریختم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

من هرازگاهی ک حوصله ندارم گند میزنم نمیدونم بقیه هم. مثل منن یا نه با این گرونی روغن هم حس میکنم غذاهام دیگ مثل قبل خوب نیس

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

برنجو موقع جوش دادن انقد هم زده بودم شبیه برنج نیمه شده بود

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺