تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان) i am SALITEH , ok baby
تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
تو کوکو به جای آرد پودرقندریختم توقرمه سبزی نبات اب شده ریختم
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
برنجو موقع جوش دادن انقد هم زده بودم شبیه برنج نیمه شده بود
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺