2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت سونو گرفتم برا چند روز دیگ عزیزم .. هنوز پریود نشدم😨

شکرخدا پس شماهم ایشالا بارداری علایم نداری اصلا؟؟؟

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
شکرخدا پس شماهم ایشالا بارداری علایم نداری اصلا؟؟؟

از دو سه روز پیش یهو درد پریودی میااااااد درحد چند ثانیه باز ول میکنه 

روزی دوسه بار دردشو دارم ولی درحد پنج ثانیه اینا.. وقتیم غذا میخورم یه حالت تهوع خفییییف دارم ولی خیییلی خفیفه .. تخمدان هم ک گاهی چم گاهی راست درد خفیف داره .. کمر درد هم دو سه روزیه دارم گاهی تیر میکشه فثط وگرنه خفیفه 

طی این سی روز دو روز سینه درد شدید داشتم ک نوکش خیلی درد داشت .

مرسی ک یادت موندم گلم دعا کن باردار باشم .. الان برم سونو مشخص میشه ؟ از اقدامم 34 روز میگذره حدودا پنج هفته از اقدامم میگذره

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
از دو سه روز پیش یهو درد پریودی میااااااد درحد چند ثانیه باز ول میکنه  روزی دوسه بار دردشو دار ...

اره بابا الان قلبشم تشکیل شده ایناهمه  علایم بارداریه گلم منم علایمم کمردرد وسینه دردبودش ایشالا بارداری مطمئنم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره بابا الان قلبشم تشکیل شده ایناهمه  علایم بارداریه گلم منم علایمم کمردرد وسینه دردبودش ایشال ...

چی بگم والا 

ولی دوروز پیش بیبی چک روژن گذاشتم اول یه هاله توهمی داشت وقتی خشک شد هالش قشنگ مشخص بود یه هاله کرمی رنگ بود ولی قشنگ مشخصه ... 

اگ باردار باشم باید بیبی نشون بده دیگ 

نمیدونم دارم خل میشم

میرم سونو اگ باردار باشم نشون میده اگ کیست هم باشه نشون میده

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
چی بگم والا  ولی دوروز پیش بیبی چک روژن گذاشتم اول یه هاله توهمی داشت وقتی خشک شد هالش قشنگ مش ...

اره سونو نشون میده هردوشو ایشاالاکه بارداری گلم