2777
2789
عنوان

قرار اول

454 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

به راهنمایی و کمکتون احتیاج داشتم

میشه بگید برای قرار اول چی پوشیدین؟ آرایشتون در چه حد بود؟

راجع به چه چیزایی صحبت کردین؟

من اصلا نمیدونم باید چه حرفایی بزنم و چجوری رفتار کنم که یوقت سو برداشت نشه

قراره بریم قدم بزنیم و پیاده روی کنیم

منم بیشتر اسپورت میپوشم، مانتو نخی گشاد و تقریبا کوتاه با شلوار جین و کتونی

نمیدونم حالا که قراره دو تایی بریم قدم زدن چجوری بپوشم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنل پوشیده بودم😐

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

لباس هایی که میدونی بهت میاد و راحتی رو بپوش  کفشم حتما اسپورت چون قدم زدنه دیگه 

حرفا هم هرچی اماده کنی فایدع نداره اون چیزی که  اونجا پیش میادو بایذ بگی

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

لباسی که فکر می‌کنی تو تنت از همه قشنگتره رو بپوش و رنگهاشو باهم ست کن آروم و متین باش ارتباط چشمی برقرار کن و لبخند بزن و در کل سعی کن بهترینِ خودت باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حتما تو زمستون بوده 😅 من جنوبم هوا هم گرممم

ارع بهمن ماه بود 😂

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
من آرایش نمیکنم  یکم پوستم جای جوش داره که اکتی پور میزنم فقط اما لباس پوشیدن اینقدر اسپورت ب ...

نه چه بدی؟ مگه نمیخای بری پیاده روی؟ با تیپ مجلسی ک نمیشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

تیپ اسپرت و چادر سرم بود🤪

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|