2777
2789
عنوان

بچه هااااا

63 بازدید | 8 پست

سلام اون روز داشتم با شوهرم شوخی میکردم زدم تو بازوش و دوتایی خندیدیم بعد من رفتم اشپزخونه دیدم بحث شوهرمو مادرشوهرم افتادد منم ب شوهرم حرف زدمم ک چرا ب مادرت حرف زدی بعد چن ساعت گفت میدونی چرا جنگم افتاد گفتم چرا گف مامانم گف من پنجا ساله زن باباتم ی بار بش بی احترامی نکردم حالا زنت زدت اونم بش حرف زد ک نع داشت شوخی میکرد بعدم بحثشون شد شوهرمم گف طرز فکرش قدیمیع ولش کن ناراحت شدم دیع دوس ندارم برم اونجا راحت نیستم همششش رفتارا ادمو زیر نظر میگیرع چیکار کنم ب دختراش بگم یا نع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشش نده بدتر زیر ذره بین میری فقط با احتیاط رفتار کن

کشش نمیدم اون روزم رفتم برا صبحونه تخم مرغ درست کردم گفتم بیا بخور گف ن نمیخام بعدش دیدم رفت ی ماهی تابه ور داشت درس کرد اورد سر سفره شوهرممم گف پ .....یا جارو برقی نیکشم میاد ازم میگیرع میگه بلد نیستی شوهرمم دوسش دارع ولی رفتاراشو میبینه میگه این چ وضعیع و بهش تذکر میدع ...

کشش نمیدم اون روزم رفتم برا صبحونه تخم مرغ درست کردم گفتم بیا بخور گف ن نمیخام بعدش دیدم رفت ی ماهی ...

کمتر برو

کاریم نکن

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
کشش نمیدم اون روزم رفتم برا صبحونه تخم مرغ درست کردم گفتم بیا بخور گف ن نمیخام بعدش دیدم رفت ی ماهی ...

با این وضع نری خونشون بهتره   باز خوبه شوهرت پشتت هست 

تیکر تاریخ مهم زندگیمه 🥰💐
با این وضع نری خونشون بهتره    باز خوبه شوهرت پشتت هست

دوس ندارم برم شوهرم‌ هر دوماهیی ی بار میاد سراغم چیزی هم بگم میگع تو بخاطر من‌میخای بیای خودش جواب مادرشو میده ولی من یچی بگم قاطی میکنه منم دیه حرفی نمیزنم و خودش ازم دفاع میکنع