2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 40 پست
مشکلت چی بود که اورژانسی دادی؟

دیروز بعداز ناهار واسه اولین بار یه قرص متفورمین خوردم دیگه تاشبش بچم تکون نخورد نگران شدم رفتم زایشگاه نوارقلب گرفت و گفت ک صبح سونو سلامت جنین بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۷هفته و ۲ روز عزیزم. وزنش کم نیس؟ یا خوبه نرماله

نه خوبه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اگه کمتر باشه خب میشه ۸۵۰ گرم😥 کم نیس؟

ن کم نیست.رشد بچه دوماه اخره ماه اخرم چکش میکنن اگر کم بود بهت پودر میده توقعلا وقت زیادی داری واسه وزن گیری جنینت

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
اگه وزنش کم باشه خود سونو بهت میگه چرا انقدر نگرانی؟

چون چندروز پیش فهمیدم قندم بالاس و ازدیروز قرص متفورمین میخورم میترسم نی نیم وزن نگیره و ریزه باشه😥

چون چندروز پیش فهمیدم قندم بالاس و ازدیروز قرص متفورمین میخورم میترسم نی نیم وزن نگیره و ریزه باشه😥

نگران نباش عزیزم

هورمون استرس خیلی بده برا بچه

یه دفعه شروع به وزنگیری میکنه و ماه آخر هفته ای نیم کیلو وزن میگیره

داستان زندگیم رو بخون.....
نگران نباش عزیزم هورمون استرس خیلی بده برا بچه یه دفعه شروع به وزنگیری میکنه و ماه آخر هفته ای نیم ...

فدات عزیزم پس هنوز وقت زیاده واسه وزن گیری. چون رژیم غذایی دارم نگران شدم

واه حالت خوبه؟😁تو ماهت کمه الان اصلا نیازی ب سونوی وزن نیست .سونوی وزنو از  ۳۲ هفته ب بعد میرن ...

ن والا فک نکنم حالم خوب باشه😅. اوکی مرسی عزیزم اخه نی نی اولمه و منم زیاد سردر نمیارم همیشه درحال استرسم شوهرمم کلافه شده دیگه ازدستم🤦‍♀️😁