2777
2789
عنوان

شرکت کار در منزل ویستا تجارت

330 بازدید | 32 پست

بچه ها کسی کار کرده باهاشون همین الان دیدم کلاه بردارن 

ولی دیر دیدم چون پولمو زده بودم واسشو 

پولم جهنم با کد ملیم نتونن کاری کنن😭😭😭😭😭

اگه دوست داشتین واسه شفای بیماریم یه حمدو شفا بخونین🙏

شرکتای این مدلی کلاهبردارن.

زن برادرم کار کرد دید کلاهبرداریه.

الان داره ی کار در منزل دیگه میکنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا همین پشتیبانای لعنتین ک بدبخت میکنن😭

واسه ثبت نام پول فرستادینن؟؟

همشونم میگم مدرکای معتبر شرکت رو ارائه میکنن

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍

دقیقامنم هم پولم سوخت هم ازم کدملیمو گرفتن  وقتیم فهمیدم سریع پیامشو حذف کردم 

باخط من حساب کاربری اسنپ درست کردن ک ب فتا اطلاع دادم ‌وبرام حذفش کردن

گول این آگهی هارو نخورید من ک دیگه اعتمادنمیکنم

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
چقدر ریختی به حسابشون؟ اعتماد نکن زود یا اگه حس می کنی جدیه با پلیس فتا تماس بگیر🌺🌹❤️

پول جهنم نگران کد ملیم 

۴۰ تومن

دقیقامنم هم پولم سوخت هم ازم کدملیمو گرفتن  وقتیم فهمیدم سریع پیامشو حذف کردم  باخط من حس ...

وای جدیییی😭چجوری فهمیدی حساب کاربریه اسنپو

بهم بگین میتونن کاری کنن با کد ملیم یا نه😭🙏

ان شاءالله ک نمیتونن نگران نباش منم کدملیمو دادم🤕

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹