2777
2789
عنوان

اگهی استخدام

131 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه اگهی استخدام دیدم 

برای اولین باره که میخوام زنگ بزنم شرایط و بپرسم اصلا نمیدونم چطوربپرسم که منظورشون از تسلط به کامپیوتر چقدره؟

چی باید بپرسم بگم چه مهرتایی مدنظرتونه؟و اینکه برام مهمه که بدونم برای استخدام شدن بابد سفته واینا بدی اینارم میتونم تلفنی بپرسم؟؟؟

⭕️ #استخدامی ⭕️

يك نيروي خانم با مدرك كارشناسي و بالاتر(رشته هاي مهندسي و حسابداري )مسلط به كامپيوتر جهت كار در شركت بازرسي نيازمنديم
ساعت كاري ٨تا١٦

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهارت!

منظورش تایپ کردن و تسلط به آفیس هست که تو word و excel و پاورپوینت تسلط داشته باشی

خب من اکسل و اکسس و یادم رفته شاید ده سال پیش یه دوره اموزش گذروندم ....گفتم شاید مثلا یکم راه بیان تا وقتی یاد بگیرم این دوتارو 

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

زنگ بزن و بگو

سلام - روزتون بخیر، در رابطه با  آگهی تون تماس گرفتم

بعدش اونا ازت سن و رشته تحصیلیت رو می پرسن و بهشون میگی و اینکه کجا ساکنی و چقدر با اونجا فاصله داری

اگر چیزی نگفتن خودت شروع میکنی به گفتن که n سالمه و رشته تحصلیم اینه و این مهارت هارو دارم و قبلا هم فلان جا کار کردم

خب من اکسل و اکسس و یادم رفته شاید ده سال پیش یه دوره اموزش گذروندم ....گفتم شاید مثلا یکم راه بیان ...

بهتره قبل رفتن برای مصاحبه یه تمرین ساده انجام بدی اکسل در حد جدول کشی و انجام محاسبات 

احتمال داره یه تست ازت بگیرن ببینن چقدر مهارت داری.

زنگ بزن و بگو سلام - روزتون بخیر، در رابطه با  آگهی تون تماس گرفتم بعدش اونا ازت سن و رشته ...

مرسی عزیزم

خب من اکسل و اکسس و یادم رفته شاید ده سال پیش یه دوره اموزش گذروندم ....گفتم شاید مثلا یکم راه بیان ...

حالا همون روز که استخدامت نمی کنن، زنگ میزنی و بعدش یه تاریخ مصاحبه تعیین می کنن و میری مصاحبه می کنی و از خودت بهشون میگی

اونا بر اساس افرادی که مصاحبه اومدن، بررسی می کنن و یکی رو انتخاب می کنن