2777
2789
دلیل خاصی نداره میخام باهم بزرگ شن تادخترم ارومه بزرگ بشه فضول میشه دیگه نمیشه

دوتا دختر داری؟

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

دوتا داری چرا میخوای خودت رو ناقص کنی آی وی اف مگه الکیه  اون همه دارو . پدر آدم رو درمیاره.  والله دوتا  تو این دوره زمونه برای شاه هم بسه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم یه پسرمیخاداگه خدابخاد

..زن با بارداری پشت سر هم خراب و داغون میشه..آی وی اف که دیگه بدتره...شکر کن که بچه هات سالمن...حتما حکمتی داره عزیزم...بزار این خوشگل خانم یکم بزرگتر بشه رژیم غذایی بگیر دوسه سال دیگه انشالله ...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
..زن با بارداری پشت سر هم خراب و داغون میشه..آی وی اف که دیگه بدتره...شکر کن که بچه هات سالمن...حتما ...

اره میزارم چندسال دیگه چون کوچیکه ولی دومی رژیم گرفتم رژیم همش دروغه

اره میزارم چندسال دیگه چون کوچیکه ولی دومی رژیم گرفتم رژیم همش دروغه

آره.بابا.منم اصلا قبول ندارم..

..بزار بزرگتر بشن ....لباس مث هم تنشون کنی..  .موهاشونو مث هم ببندی...  ...خوش به حالت..دوتا جواهر سالم داری..الهی شکر

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم