2777
2789

تو یه تاپیک گفتم که فقط خوابم واقعیت میشه د حس میکنم اتفاقای زندگیو قبلا دیدم بعد یهو یه کاربر از یکی رنگ لباس ش و پرسیده بود من گفتم زرده واقعی شد !!! یجا دیگه یه کاربر اسم شوهرش حسین بود بعد به کامنتش یهویی نمیدونم چرا حس کردم حسین اسم یکی از نزدیکاشه گفتم یا حسین یهو گف اسم شوهرمه 😐😐😐😐😦گیج شدم رفته 😦😦😦

دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍

شوهر من اسمش چیع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منم پرسیدن ..جواب ندادم درخاس دوستی میدن!!!!!!!

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

خب اسی اسم شوهر من چیه؟

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

الان میان میپرسن لباسم چه رنگه 

باردارم 

کی ازدواج میکنم

😑😑جدی نگیرش

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟