2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه پیش هم تو بله برون خواهر شوهر کوچیکه خواهر شوهر بزرگم چند تا متلک اساسی بهم انداخت و توی جمع سر بچه دار نشدنم شماتتم کرد منم گفتم هرچی درد تو دل من ایشاا... بیاد سر خواهر تازه عروست
حالا نشستم ببینم خدا این دفعه چه جوری جوابشونو میده
حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته باز اید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد
من که به همسرم هم گفتم من مادرتو حلال نکردم اگه روز قیامتم با گذشتن از خونوادت خدا از گناهام میگذره بازم قبول نمیکنم حاضرم برم جهنم ولی اونا هم به سزاشون برسن
حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته باز اید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد
مهنا جون منم وقتی نفرین میکنم خیلی زود میگیره یه بار خواهر شوهرم با دروغ داشت زندگیمو خراب میکرد پیش مادر شوهر پدر شوهرم بهش گفتم تو زندگی منو داری خراب میکنی خدا زندگیتو داغون کنه به خدا بعد چند روز مشکلات ما تموم شد و بهتر از قبل شد اما دو هفته بعد رفتیم خونه مادر شوهرم دیدم خواهر شوهرم بدون بچش اونجاست شوهرش از خونه انداخته بودش بیرون خودشم بچه 2سسالشو ازش گرفته بود از تهران تا شهرستان ما بدون پول و لباس درست و حسابی اومده بود بهد 25 روزم شوهرش اومد اینجا تقاضای طلاق داد الکی داشت زندگیش خراب میشد به زور آشتی کردن
طبیب سن المه بنیم یارامی*** بنی بو دردلره سالانی گتیر
همه معمولا از دست مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری میکشن من بدبخت علاوه بر اینا متلکهای زندایی و خاله شوهر و تحمل میکنم
دختر عمه منم هی بهم تیکه مینداخت اینجوری زایمان کردم اینجوری شد بچم این شد یه بار بهش گفتم زیاد از زایمانت تعریف نکن همه سگ گربه ها و گاوها زایمان میکنن کار شاقی نکردی باید تربیت بچت درست باشه که همه بدونن از یه انسان به دنیا اومده دیگه لال شد
طبیب سن المه بنیم یارامی*** بنی بو دردلره سالانی گتیر
دوستان منم دیدم مادرشوهرم هر بدی تونست بهم کرد با زبون شوهرمم خر میکرد که حق با اونه هیچوقت شوهرم طرفداریمو نکرد یه شب اینقدر گریه کردم به شوهرم گفتم از مادرت نمیگذرم اونم گفت نگذر مهم نبود سر اینکه مادرشوهرم بهم گفته بود اصلا پسرم تو رو نمی خواست من مجبورش کردم و اگه میدونستم اینجوری هستی اصلا نمیذاشتم تورو بگیره منم گفتم یک عروسی گیرش بیاد حالش جا بیاد 2 هفته نگذشته برادر شوهرم پاشو کرد تو یه کفش یه دخترو میخوام 8 سال از خودش بزرگتر بود مادرشوهرم هی زد تو سر خودش که نه برادر شوهرمم گفت فقط این وگرنه میرم پیدام نمیشه اخرشم زنرو گرفت مادرشوهرم افسردگی گرفت میزد تو سر خودش این پیر بیسواد بی پول حالا منه جوونه با سواده پولدار و چقدر اذیت کرد این یکیو کشت درس نمیگیره که ...خدا هم نشونش میده سر عروس بعدی
سلام تورو خدا برام دعا کنید همه چیز جور شه زود برگردم شهرم
چی بگم اخه
باهاشون قطع رابطه هم میکنی بازم حرفای تازه در میارن پشت سرم