2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خودشو دعوت کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 32 پست
کسی که خودش رو تواین اوضاع کرونا وبی پولی دعوت میکنه نباید انتظار جوجه کباب داشته باشه. درضمن مگه نم ...

قضیه از این قراره که خواهرش یه کدورتی درست کرد همین روزا 

بعد برای ماست مالی گفت فلان روز بیاید خونه ما 

ما هم بچه ی کوچیک و ... بهونه کردیم ، چند بار گفتیم نه و مزاحم نمیشیم و ... 

اونم گفت پس ما میایم 🤐🤐🤐🤐

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁
الان شما خواهر برادرت بیاد خونت واقعا املت میذاری جلوش؟ صادقانه جواب بده

من درو باز نمیکنم بخاطر مریضی کلا

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ گفتتتتییی اینجا که نمیشه حرف زد هرچی بگی مخالفه میلشون باشه حمللللله اصن یکم فک نمیکنن کجان چی می ...

اصلللا مخصوصا درباره رابطه خواهر و برادر بعده ازدواج برادره

ی کاری میکنن که برادر دیگه نگاه به خواهرش نکنه و از همه مهم‌تر اینکه ما ها برادر رو پر میکنیم مثلا انگار زندگیه برادرمون جونمن تمامه کسمون برامون مهم نیست

هیییی روزگار

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
نه😂

پس چیزی که خودت نمیپسندی رو به دیگری نگو ،اونم دلش میشکنه،اومده کدورتا رو بذارن کنار،شوهر اسی هم ناراحته یه چی گفته 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
من درو باز نمیکنم بخاطر مریضی کلا

ینی تو این مدت پدر مادرت کسی اومده باشه خونت،درو باز نکردی؟

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
ینی تو این مدت پدر مادرت کسی اومده باشه خونت،درو باز نکردی؟

نه چون همه میدونن منو شوهرم خیلی حساسیم نمیان فقط با مادرم رفتامد دارم فقط همین چون نه ما بیرون میریم نه اونا

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
اصلللا مخصوصا درباره رابطه خواهر و برادر بعده ازدواج برادره ی کاری میکنن که برادر دیگه نگاه به خواه ...

انگار اون برادر دور ازجون از بته به عمل نیومده که از یه مادری بوده یه خواهری داشته واقعانم موفق میشن چقدر مادر و خواهرشوهر ستیزن همشم گله گله گله انگار خودشون خیلی خوبن محل به اون مادرشوهر نمیزارن توفگقع داره دستشم ببوسه 😒😒😒

نه چون همه میدونن منو شوهرم خیلی حساسیم نمیان فقط با مادرم رفتامد دارم فقط همین چون نه ما بیرون میری ...

پس ببین😂نمیان که اسونه واست گفتنش درو باز نمیکنم 

تو این مدت هم نمیشه که کلا خانواده رو ادم نبینه

من پنج شنبه یکی از دوستای خانوادگی مون  میخواست بیاد خونم‌گفتم من یه خرده تب و بدن درد دارم بمونه یه روز دیگه امروز  تمام علام کرونا رو دارم و چه خوب شد گفتم‌نیان چون میومدن یا اونا میگرفتم یا من مینداختم گردن اونا(تو بیمارستان کار میکنن زن و شوهر )

عزیزم چراسخت میگیری اخه ماکلااینطوریم هرکی بخاد خودش زنگ میزنه میاد یعنی چی خودشو دعوت کرد خونه داداششم هست الان خاهرشوهرمن خانوادش بخان زنگ میزنن میاییم چی میشه سفره ای میخای باز کنی اوناام بیان

رنگ ولایتhaircolorist
عزیزم چراسخت میگیری اخه ماکلااینطوریم هرکی بخاد خودش زنگ میزنه میاد یعنی چی خودشو دعوت کرد خونه دادا ...

ما اصلا اینطوری نیستیم 

صبر می کنیم هر وقت خود طرف شرایط داشت و دوست داشت دعوت میکنه 

مخصوصا من که یه بچه ی نوپا و فوق العاده شلوغ دارم شرایط پذیرایی ندارم با زبون روزه 

مادرم کمک نمیکرد واقعا تو کار خودم مونده بودم 

بازم الان مشکل اینا نیست ، بیشتر شوهرم لج کرده ناراحته 

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁
ما اصلا اینطوری نیستیم  صبر می کنیم هر وقت خود طرف شرایط داشت و دوست داشت دعوت میکنه  مخ ...

حالابازمدخوبه شوهرتم میفهمه بخدابرای ماخانواده شوهرازشهرستان میان دوسه هفتهدمنم بچه پنج ساله شلوغ دارم مستاجر

رنگ ولایتhaircolorist
انگار اون برادر دور ازجون از بته به عمل نیومده که از یه مادری بوده یه خواهری داشته واقعانم موفق میشن ...

دقیقا

من داداشم مجرده و سنش بالا ولی واقعا دلم میسوزه که منی که جون براش میدمو دوسش دارم ی روزی که زن برد دیگه نگاهمون نکنه😑😐😶

و زنش ما رو پیف پیف و ایح ایح و ویی ویی کنه

لنشالله که نسبه اینجور عروسا منقزض بشه و که مغز شوهراشونو نسبت به خواهر و مادرشوهر میشورن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
دقیقا من داداشم مجرده و سنش بالا ولی واقعا دلم میسوزه که منی که جون براش میدمو دوسش دارم ی روزی که ...

اره دقیقا حرفتا قبول دارم ولی  ببین بسته به اون پسره هم داره ها اگه واقعا تعصب داشته باشن دو خانواده هیچ زنی نمیتونه از راه بدرشون کنه مثه بعضی شوهرای ن0ی نی سایتی که پشته خانوادشونن نمیدونم بعضی زنا جادو میکنن چه میکنن که اینجوری قید خانوادشونا میزنن😑