2777
2789

بدترین سوتی ای که تاحالا دادید  و هروقت یادتون میوفته کفری میشید چی بوده؟؟خودم یه سوتیایی دادم یادم میوفته قلبم تیرمیکشه😂😫

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊

باور کن نمیتونم بگم خجالت میکشم😵

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب دوست داداشم کلید دادم گف مرسی گفتم ممنون🤦🏻‍♀️

ب فروشنده میخاستم بگم رنگ بندی این شالتونو ببینم گفتم شال بندی این رنگتونو😂🤦🏻‍♀️

یبارم با داداشم رفته بودم مانتو بخرم حواسم نبود اشتباهی بجا داداشم دست ی پسره رو گرفته بودم دنبال خودم کشیدم بهش مانتو نشون بدم دیدم عههههه این ک داداشم نیس🤦🏻‍♀️😐 خیلی بد بود خیییلییی نگم

ب دوست داداشم کلید دادم گف مرسی گفتم ممنون🤦🏻‍♀️ ب فروشنده میخاستم بگم رنگ بندی این شالتونو ببینم ...

😂😂😂😂😂

یکی از بدترین سوتی های خودم این بود که توراه برگشت از دانشگاه سرظهربود کسی تو خیابون نبود بادوستم مسابقه گذاشتیم برگای پیادهرو رو خورد کنیم فکرکردیم کسی نیست نگو یه ماشین از پشت سرمیاد مارو نگا میکنن اومدن کنارمون هی مزاحم شدن اخرش گفتن ما هم دانشگاهیتون هستیم

یه بارمدرسه که میرفتم مݓلا صف بوفه وایستاده بودیم صفم نبودا دیدین که مدل صفای بوفه رو یکی داد زد آقااا یه بستنی بدین من میخواستم بگم چه خبرته پرده گوشم پاره شد یهو گفتم چه خبرته پردم پاره شد  ووااای به اون روزی که تومدرسه همچین سوتی ای بدی

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪