2777
2789

بچها من ارشد دارم

از بیکاری و کارای موقت خسته شدم نزدیک سی سالمه

میخوام ارایشگری یاد بگیرم

چقدر طول میکشه حرفه ایی شم؟؟؟

کدوم لاین ارایشگری با کلاس تره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کلاسش فکر نکن من خودم تو سالن کار میکنم...‌ناخن کارها از همه بیشتر مشتری دارن

سلام عزیزم

چه خوب 

پس میتونی راهنماییم کنی

میگم سی سال دیر نیس واسه شروع؟؟

چند وقت طول میکشه حرفه ایی بشم؟؟؟

من کار میکنم...حرفه ای شدن خیلی طول میکشه و به تجربه زیادی نیاز داره و اکثر وقت ها مشتری ها ایرادهای ...

اتفاقا میخوام کلاس رنگ و لایت برم چون علاقه دارم

چرا سخته؟؟

سلام عزیزم چه خوب  پس میتونی راهنماییم کنی میگم سی سال دیر نیس واسه شروع؟؟ چند وقت طول میکش ...

من هم ۳۰ سالمه تازه شروع کردم هیچوقت دیر نیست ولی ناخن کاری یاد گرفتنش خیلی سخت نیست فقط کافیه حوصله و سلیقه داشته باشی و پیش یه آدم حرفه ای یاد بگیری

من کار میکنم...حرفه ای شدن خیلی طول میکشه و به تجربه زیادی نیاز داره و اکثر وقت ها مشتری ها ایرادهای ...

ببین بحث مالیشم واسم مهمه

بطور میانگین چقدر درامده رنگ و لایته؟؟

واسه آموزش کار ناخن چفدر باید هزینه کرد؟وسایلش خودمون باید بخریم ؟

آره باید خودت بخری....فکر کنم واسه شروع یه ۱۰ تومانی لازم باشه چون وسیله ها به علاوه کلاس هزینه بر هست