سلام دوستای خوبم من تو مراحل جدایی هستم ۲۵ سالمه ۵سال یک ادمی رو تحمل کردم که زجرم میاد بسیار بچه ننه هرجا میرفتم حتی خونه مادرم جفتم بود کارت بانکیمو چک میکرد دست بزن داشت رفتار خاله زنک داشت و...منم انگار کور و کر شده بودم هی کوتاه میومدم اما وقتی فهمیدم عقیم و نمیتونیم بچه دار بشیم دیگه یکم به خودم اومدم که دارم همه چیو میبازم هرچند خداگواه درجا ترکش نکردم باهاش رفتم دکتر گفتم اگه اخلاقش خوب باشه میمونم اما الکی روم دست بلند کرد و منم دیگه پرتش کردم از زندگی بنظرتون کار من نامردی نبوده؟خواهرم پزشک و تحصیلکرده میگه واقعا اذیت بودی و هیچ عذاب وجدان نداشته باش نظر شما چیه؟
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
اسی من نمیدونم چجور ادمیه با توجه ب گفته شما شما اذیت بودین
و حق زندگی و انتخاب دارین عذاب وجدانتون بیهوده ست
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
تصمیمم قطعی اما خواهرم میگه تو خیلی احساساتی هستی الان خیلی مواظبمه دورا دور میشنوم حالش خوبه حال منم خوب میشه نه اینکه دوسش داشته باشم متنفرم ازش اما دلم نمیاد مورچه ای روی کره زمین حالش از دست من بد باشه با اون همه بلایی که سرم اورد