2777
2789
عنوان

تو خوابم یه چی دیدم که .....

88 بازدید | 4 پست

از خواب ها ترسناکم گربه است

هر وقت گربه میبینم از ترس سکته میکنم طوری از خواب میپرم که مامانم میاد پیشم و آرومم میکنه 

از کلاس چهارمم شروع شده

تعبیر گربه چی میشه 

مثلا یه بار دیدم بالای سرمه یه گربه سیاه

یه بار دیدم از روی درخت میوه ی تیغ تیغی بهم پرتاب کرد و گربه نارنجی بود

یه بار دیدم یک پرنده رو خورده و استخوناش تو اتاقمه اونم فک کنم سیاه بود 

یه بار دیدم از تو انبار مواد غذایی چیزی دزدید و دفعه ی بعدش با یه گربه ی دیگه اومد گربه اولی سفید و گربه دومی سیاه و نمیدونم وقتی رفتم سمتشون یکیش فرار کرد و یکیش با چشمای ترسناک بهم نگاه کرد و میومد سمتم

بهم بگین خیلی میترسمممممم

وای منم وقتی میبینم انگار شیطان میبینم جن زده میشم انگار یه تنفری ازش دارم میخام باناخنم بدرمش خصوصا توخواب نمیدونم جراازش اینقد میترسم وقتی به چشماشون صورتشون نگامیکنم انگار شیطان میبینم میترسم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تجسم اعمالت باشه فکر کن ببین اون شبایی که این خوابارومیبینی خدایی نکرده روزش معصیتی انجام ندا ...

اولین خوابی که دیدم بعدش توهم زدم که یه گربه پیشه پرندمه و ساعت ۳ صبح بود من دویدم پیشه مامان و بابام و زدم تو سرم و داد زدم و فهمیدم توهم زدم اولین بار کلاس چهارم بودم