2777
2789
خیلی روشنه فرشت؟

اوهوم 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فرشای من آبی خیلیی روشنه😍 پوشوندمشون😂روفرشی انداختم جاهای خالیشم که روفرشی نرسید پارچه پوشوندم..نمیدونم چرا وقتی قرار نبود لذت ببرم خریدمشون؟😐

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرشای من آبی خیلیی روشنه😍 پوشوندمشون😂روفرشی انداختم جاهای خالیشم که روفرشی نرسید پارچه پوشوندم..نم ...

وااای نه پارچه ها رو بردار  فرشو خراب می‌کنه فقط باید حواست باشه وگرنه کثیف نمیشه که 

بچه داری مگه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فرشای من آبی خیلیی روشنه😍 پوشوندمشون😂روفرشی انداختم جاهای خالیشم که روفرشی نرسید پارچه پوشوندم..نم ...

دقیقا منم همینکارو کردم ولی وقتی جارو برقی میکشم فقط از دیدنشون لذت میبرم😐😐😐

وااای نه پارچه ها رو بردار  فرشو خراب می‌کنه فقط باید حواست باشه وگرنه کثیف نمیشه که  بچه ...

آخه سیاه میشه اون یه تیکه ش😔بلیی بچه کوچیک دارم شوهرم از بچه هم بدتره

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
بله  گفتم که زیاد دوست ندارم ناچاری گرفتم  اما اگر یه روز بخوام عوض کنم قطعا روشن میگیرم ...

من فیلی داشتم ‌روشن بود برا جهازم بود اما مهرماه سال گذشته فرشخریدم طرح افشان گل ریز زمینه تیره خییلی هم راضی هستم

دقیقا منم همینکارو کردم ولی وقتی جارو برقی میکشم فقط از دیدنشون لذت میبرم😐😐😐

آخ آخ منم😂

[QUOTE=187393447]تیره بهتره یا فیلی [/QUOمن احساس میکنم تیره  به دکور خونه و مبل بیشتر میاد و راحت تر میشه ست کرد وسیله هارو 

دکور خیلی روشت خونه رو بی روح نشون‌میده

خداییش فرش تیره  از نظر کثیف شدنشم هیچ استرسی نداری  

آخه سیاه میشه اون یه تیکه ش😔بلیی بچه کوچیک دارم شوهرم از بچه هم بدتره

اره بچه کوچیک سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40