2777
2789
عنوان

خدمات زیبایی ناخن در منزل

138 بازدید | 7 پست

سلام سلام

من رها هستم🧚‍♀️

همه ما خانوم‌ها از اواخر سال ۱۳۹۸ و کل سال ۱۳۹۹ و الان  سال ۱۴۰۰، بخاطر شرایط سخت کرونایی نمی‌تونیم برای انجام کارهای زیبایی بریم سالن.

بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥

من

خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کامل‌ترین، با کیفیت‌ترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه می‌دهم.

👏 ما خانوما تحت هر شرایطی، زیبایی خودمون برامون اولویت داره.😊🥰

خانوم‌هایی که کوچولو دارن، کنار کوچولوهاشون هستند.

خانوم‌هایی که همیشه نگران پیشی🐈 و هاپوهاشون 🐕 بودن، که تو مدتی که سالن هستند، دست چه کسی بسپارندش، هم دیگه نگرانی نداشته باشید.😊

خلاصه که من کنارتون هستم.😊

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

📱 09369126530

🆔 https://instagram.com/raha_nails_design

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

#ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #ترمیم_ناخن_در_تهران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا توضیح بدی که با اپایکیشن چجوری یعنی چی؟ آخه منم مژه کارم

اپلیکیشن ( خدمت از  ما www.khedmatazma.com ) نسخه متخصص رو نصب کن. اطلاعاتت رو وارد کن، عکس نمونه کارت رو بزار، درباره خودت توضیح بنویس، محدوده کاری انتخاب کن.

مث پروفایل من: https://khedmatazma.com/pro/218955-رها-خالقی?service=1171

و منتظر باش سفارش مشتری برات بیاد، تا اینجاش کلا رایگانه و ثبتنامش هم بدون دردسر هست و مثل بقیه اپلیکیشن ها نیازی به مراجعه حضوری و رد کردن هفت خوان رستم نداره.

زمانی که سفارش برات میاد و شما پیشنهاد کار و قیمت رو براش بفرستی یک مبلغ کوچیکی (این مبلغ توی هر شاخه کاری متنوع است) از حساب اپلیکیشنت کسر میشه.

مثلا کار من ناخن هست و بابت هر ارسال پیشنهاد کاری که میفرستم برای مشتری مبلغ: هزار و پونصد تومن ازم کم میشه (چه مشتری منو انتخاب کنه و چه نکنه)، همین دیگه پورسانت و حق انجام کار هم مثل بقیه اپلیکیشن ها نداره و مشتری از شما قیمت میگیره و به شما پرداخت میکنه.

سوال داشتی بهم زنگ بزن کمکت کنم.