2777
2789
عنوان

من دارم به بچه ظلم میکنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست

غذاشو بذار جلوش بگو برم فلان کارو کنم برگردم 

واسه دستشویی تشویقش کن 

لباساشو‌ بذار جلوش بگو عوض کن تا من برگردم تازه یاد بده درم ببنده  عوض می‌کنه 

اولش خرابکاری می‌کنه ولی به روش نیار تا یاد بگیره

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کارهاو مسئولیتهای خیلی کوچیک شروع کن  برای تلاشش وبرای موفقیت هاش تشویقش  کن  مثلا بگو میبینم که داری ....(کاریو که داره انجام میده اسم ببر وتشویقش کن )وبرای شکست هاش بپرس چجور میشه اینکارو انجام داد که این اتفاق دوباره نیوفته 

بله عزیزم ...... من وقتی هفت سالش بود نشونش دادم خودش حموم بره فقط بعضی وقتا چک‌ میکردم ببینم 

غذا و دستشویی و خواب از ۵سال  کاملا مستقل شد ولی خب درس مدرسه خودم باید آموزش بدم چون الان مدرسه نیست 

و تو سفره انداختن مرتب کردن کتابخونه دستمال تلویزیون و ... کمک می‌کنه 

گلم بخاطر خودت و آینده خودش باید محبت زیاد از حد نداشته باشی کنارش باش کمکش کن محبت کن ولی اقتدار هم داشته باش و تسلیم گریه هاش نشو چون مادرا زیاد احساسی هستن

پسر من ۷ سالشه حمام هم تنهایی می فرستمش شما چطور هنوز می بریش دستشویی؟

چه جوری یادش دادی ؟ دختر من زیر دوش نمیره اصلا. هنوز که شش سالشه سرشو میگیره بالا میشورم

زندگی زیباست...

بله ظلم میکنی به نظرم چون این کارت چندتا نتیجه منفی داره اولا اینکه بچه لوس بار میاد دوما اعتماد به نفسشو از دست میده چون یاد نگرفته خودش کاراشو انجام بده سوما تو زندگی اجتماعی صد در صدشکست میخوره چون جامعه ناز کسی رو نمی‌کشه و خیلی وقتها حتی بی‌رحم میشه

خوب اگه تو کاراشو انجام ندی خودبه خود مستقل میشه

اصلا بلد نیست حتی بلوزشو  در بیاره با دستشویی واقعا مشکل دارم

مدرسه ها حضوری بشه می خواد چه کار کنه؟؟

باید بتونه تو جامعه از عهده خودش بر بیاد

خیلی مسیرتو اشتباه داری میری

بچه کلا دچار مشکل میشه بین هم سن و سالاش

اونم پسر

که چقدر شلوغن

چه جوری یادش دادی ؟ دختر من زیر دوش نمیره اصلا. هنوز که شش سالشه سرشو میگیره بالا میشورم

براش کلاه گرفته بودم چند باری با کلاه حمام میرفت تا ترس اش ریخت . بعد هم شامپو نزن که بدش بیاد بزار بره فقط اب بازی کنه بعد که براش عادی شد شامپو بزن و یادش بده خودشو بشوره