2777
2789
عنوان

آکنه

655 بازدید | 21 پست

دوستان روی گونه ام دونه های سرسیاه درست شده منتها سه دونه باهم هستن فشارمیدم اصلا درنمیان بنظرتون چیکارکنم ک اون چرکشو دربیارم پاک بشه اون سیاهی چونکه داره بزرگترمیشه بعد جاش گود ترمیشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ماله من 4-5تا انگار روی هم بود....اصلا سر باز نمیکرد....سر سیاهم نبود.. .بعد یکسال نه سرش باز میشد نه رشد میکرد...خودم سوزن زدم.....ترکوندم.....ولی جاش بعد دوسال داره کمرنگ میشه...عذابم داد اه اه

وای ماله من 4-5تا انگار روی هم بود....اصلا سر باز نمیکرد....سر سیاهم نبود.. .بعد یکسال نه سرش باز می ...

ازمن دونه سرسیاهه خب انگار مثل مثلث هستن سه تا کنارهم فشارمیدم اصلادرنمیان بزرگترمیشن اگر دیربزارمشون بعد صورتم ی جاش گودمیشه 

سرسیاهو نمیدونم...آخه شنیدم سرسیاه جاش میمونه...بنظرم برو کلینیک بگو خودشون تخلیه کنن...خودت دست نزن ...

یه باررفتم دکتر پوست خب گرفت باقلاب دونه های سرسیاه رو خالی کرد صورتم افتضاع شد تایه هفته کل صورتم زخمی بود بخدا جای اوناهم موند .داغون کرد صورتمو 

یه باررفتم دکتر پوست خب گرفت باقلاب دونه های سرسیاه رو خالی کرد صورتم افتضاع شد تایه هفته کل صورتم ز ...

جدی؟؟؟؟چه ناشی بوده...ببین یه دستگاهی هست که منافذو تخلیه میکنه....صبر کن لینکشو واست بزارم ببین چطوره شاید بکارت اومد

جدی؟؟؟؟چه ناشی بوده...ببین یه دستگاهی هست که منافذو تخلیه میکنه....صبر کن لینکشو واست بزارم ببین چطو ...

خیلی زدخراب کرد صورتم طوری ک منافذ پوستم خونی شد .زخم شدن ازبس فشارمیداد قلابو