2777
2789
عنوان

با همسرم مشکلی نداریم ولی قهریم

246 بازدید | 9 پست

سلام، من و همسرم در عین نداشتن مشکلات و اختلافات که در طول ماه چندین مرتبه باهم قهریم، یعنی اسمش فقط میشه قهر گذاشت

کم کم نگران ادامه دادن این زندگی هستم، نمیدونم عادیه یا غیرعادی

خندم میگیره مشکلی نداریم ولی قهریم

ی دعوا کنین شدید

بلکه اشتی کنین

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

این رفتار براتون عادت میشه لطفا انجام ندید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام که اینطور باشه، حتی مثل بیشتر خانوما نه صدام بالا بردم، نه توهین نه هیچ

فقط سره یک حرف یا یک حرکت جزئی دیگه قیافه میگیره و سکوت منم همینطور، اوایل سعی میکردم در عین سکوت ناهار و شام و وظایفم انجام بدم اما کم کم حرص میخورم

کسی هست که درد ودل کنم، چون من با هیچیک از اطرافیانم نمیتونم دردودل کنم، همممه فکر میکنن زندگی فوق ا ...

منم همینطور ولی ما چندروز یکبار تازه باردارم شدم ناخواسته خیلی نگران ادامه این زندگیم😞

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇

ما ۳ سال و نیم ازدواج کردیم ولی ۱۰ ماهی میشه زیر یک سقفیم، همین مسائل سبب شده فعلا فکر بچه نباشم

یعنی واقعا موندم من مشکلاتی که بقیه دارن اصصلا ندارم، و زمانی که قهر نیستیم واقعا خوشبختم، از هر لحاظ، ولی اوضاع تا زمانی خوبه که من حرف بی ربط نزده باشم و ناراحت نباشم، باید من بخندم، من شاد باشم، من اخم نکنم ... خسته میشم، دلم میخواد نازم بکش، اصصصصلا پیش قدم نمیشه، ولی وقتی من میرم سراغش خیییبی استقبال میکنه و ...