2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور پز بدن؟ یه عده کلا به خاطر پز دادن زندگی میکنن طرف هنوز خونه نداره آیفون خریده.....منطقیه به ن ...

دقیقا همکار شوهرمم مستاجره ولی خیلی مایه داره 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
دقیقا همکار شوهرمم مستاجره ولی خیلی مایه داره 

اون فرق داره بعضی پولشان رو می گذارن در کار و خونه نمیخرن چون دارن با پولش کار میکنن گرچه کسی که با پول کار کنه حیفش میاد پول واسه این چیزا بده

بدون ریجستر چقدره؟ هزینه ریجستریش چقدره؟

من ایران نگرفتم تقریبا ۱۳۰۰ دلار

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
چه میدونم والا....من اصلا تشخیص هم نمیدم ولی خوب چیزهایی دست بعضی آدمها میبینم که داشتنش منطقی نیست

اره خب منم تشخصی نمیدم فیک و اصل و خیلی میبینم ایفون مدل بالا دستشونه بعد ی ماشین ندارن سوار تاکسی میشن جیب خالی پز عالی

اون فرق داره بعضی پولشان رو می گذارن در کار و خونه نمیخرن چون دارن با پولش کار میکنن گرچه کسی که با ...

همه که اینطوری نیستن خیلی ها هم هستن که هم با پولشون کار میکنن هم لذت میبرن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم ، حساب نکردم  چقدر از ایران به صرفه تر میافته . ما هم فامیلمون از امریکا مبخاد بیاد. ارزش ...

والا با هزینه رجیستریش حسابرکنید بازم فکر کنم صرف میکنه اینجا بستگی ب حافظش از ۳۸ تا ۵۰ قیمتشه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...