2777
2789
عنوان

زایمان زود رس توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست
ان شاالله که موثر هست سعی کن فقط برای سرویس رفتن بلند شی رو بسته امپولت نوشته چه دمایی بمونه

بسته نداشت 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این امپولو میزنن انقباضات بیشتر بشه زود بدنیا بیاد خب عوارض نداره که...امپولو جای گرم نزار

من میخوام دنیا نیاد الان توروخدا چی میگین یعنی زایمان میکنم؟

این امپولو میزنن انقباضات بیشتر بشه زود بدنیا بیاد خب عوارض نداره که...امپولو جای گرم نزار

اینو دادن که بچه دیرتر بدنیا بیاد🙄

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
من میخوام دنیا نیاد الان توروخدا چی میگین یعنی زایمان میکنم؟

این چیزارو از نینی سایت ها نپرسسسسسسس😬

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
ننوشته خودش گفت پایینه

عزیزم میخوای یک سونو طول سرویکس برو نگرانیت کم بشه. بچه منم حالت سفالیکه قشنگ احساس میکنم سرش اون پایینه ولی سرویکسم ۳۷ هست

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
عزیزم میخوای یک سونو طول سرویکس برو نگرانیت کم بشه. بچه منم حالت سفالیکه قشنگ احساس میکنم سرش اون پا ...

خیلی نگرانم نمیتونم تا فردا صبر کنم. 

ننوشته خودش گفت پایینه

تو رو خدا استرس نگیر

هیچی بدتر از استرس نیست

شما  خطر رو رد کردی

حالا بیشتر مراعات کن بچت هفته های بالاتر به دنیا بیاد

به دکترت اعتماد کن

اینجا یه چیزی بهت میگن!!

خیلی نگرانم نمیتونم تا فردا صبر کنم. 

استراحت کن جوش نزن فردا هم برو برات طول سرویکس بنویسه زودم برگرد خونه استراحت کنه زیاد فعالیت نکن به پهلو بخواب پاهاتو بزار رو مبل

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .