2777
2789
عنوان

زایمان زود رس توروخدا بیاین

440 بازدید | 37 پست

خانوما من ۳۰ هفته ام رفتم سونو گفتن سر بچه اومده پایین احتمال زیمان زودرس داری الان برام امپول هیدروکسی پروژسترون نوشته الان یکیشو زدم سه تاش مونده به فاصله های یک هفته ای بزنم. این امپول ها عوارض ندارن؟ واقعا موثر هست؟ بعد کجا نگهداریشون کنم؟یخچالی نیستن؟

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از داروخونه بپرس ب خاطره ۴تا جوابی ک مطمینم نیستی اینده بچه رو ب خطر ننداز زنگ‌بزن داروخونه

هیچکس جواب نمیده بدبختی

اره برات امپول نوشته تو هم؟

نه اصلا الان هفته ۳۰ هستم سفالیک هم یک حالته دیگه خطر نداره برا زایمان زودرس

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
خب بچه منم ۲۹ هفته سفالیک شده‌‌. خیلیم خوله ک. چ ربطش به زود رس؟ همه میچرخه بچه هاشون اکثرا. شما ...

دقیقا همین

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
خب بچه منم ۲۹ هفته سفالیک شده‌‌. خیلیم خوله ک. چ ربطش به زود رس؟ همه میچرخه بچه هاشون اکثرا. شما ...

فکر کنم منظورشون این بوده که بچه اومده پایین. نزدیک دهانه رحم

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

گفت زیاد اومده پایین