2777
2789
روحت سبکتره تعلقاتت کمتر براهمین روحت  میتونه پروازکنه خبرازاینده بیاره منم همینجورم همیشه ازخد ...

حتی یه شب بلند شدم دیدم روی دیوار آیه قرآنی نوشته بیدار بودم میتونستم بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یه شب بلند شدم دیدم روی دیوار آیه قرآنی نوشته بیدار بودم میتونستم بخونم 

خوبه همین جور ادامه بده تا روحت قوی بشه قدرت ذهن خوانی و تله پاتی پیداکنی و رو خوابات تسلط داشته باشی

کیا بهت میگن

صدا  صدای یه مرد همیشه هم اولش میگفت ای مریم خهخه   واقعا اگه راهنماییای اون بود احتمالا خیلی بدبخت میشدم ولی نمیدونم چرا الان نمیان تو خوابم باوجودیکه ازشون درخواست کردم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
عزیزم خوب قبلا جکار میکردی که بهت میگفتن همون کارا رو بکن

نمیدونم شاید خیلی پاک و بی گناه بودم  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
ببین تجربه من نشون داده خوابو هرجوری تعبیرکنی همون میشه بدترین خوابو دیدی خوب تعبیرکن همون میشه

نه آخه سریع اتفاق میفته اصلا نمیشه تعبیرش کرد همین چند مدت پیش که باد با خودش کلی شل وخاک آورد هم من خوابشو دیدم☺

هرچی میگفت اتفاق میفتاد؟

اره ولی بیشتر ازاینده ی بد منو بع دور میکرد مثلا میکفت فلان دعا روبخون تا بخت بد نصیبت نشه خالا الان نمیان  

اره ولی بیشتر ازاینده ی بد منو بع دور میکرد مثلا میکفت فلان دعا روبخون تا بخت بد نصیبت نشه خالا الان ...

چقدر خوب الانم همونکارای که قبلا میکردیو این خوابا رو میدیدی رو انجام بده که دوباره ببینی خوابا رو

چهرشو ندیدی هیج وقت

ن به هیچ عنوان