2777
2789

دیشب گفتم بی بی م مثبت شده. امروز رفتم ازمایش... بچه م 6 ماهشه... اصلا آمادگی ندارم. هنوز پس لرزه های زایمان قبلی تموم نشده... 😭

بچه ها میشه برام گزارش بزنید خدا خیرتون بده الهی دم اذان به حاجتتون برسین میترسم یوقت شوهرم بخونهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6342324/حالم-از-خودم-و-رفتارام-به-هم-میخوره-اسکرین-شات?postId=187329996

میشه برای حاجتم
میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله هرچی خیره پیش بیاد برات 

من دو ماه پری نشدم آز هم دادم منفی شد

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

عزیزدلم اگه مثبت بودغصه نخوروتوکل کن اینم هدیه خداست دیگه...اماخب باید اگه نمیخواسی سفت وسخت جلوگیری میکردی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

دیگه مثبت شده دیگه عزیزم ناراحت نباش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

انشاله که منفیه.دوستان ایشون خودشون الان اشفته ان دیگه نمک رو زخمش نپاشین.کاریه که شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹