2777
2789
عنوان

تا یکی دوساعت دیگه جواب آزمایشم میاد... دعام کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست
چه حرف زشتی شاید ناخواسته و کاملا غافلگیرانه بوده

همه چیز دست خود آدمه.من اصلا بارداری ناخواسته ونمیدونستم واین حرفا قبول ندارم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چی بگم.... بذار نگم... 

فک کنم شوهرت حاضرنبوده هیچ جوره جلوگیری کنه ومثلا کا...وم اینااستفاده کنه اره؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم که درکم میکنی... بخ ا این خیلی ارزشمنده برام

من خودم بارداری ناخواسته داشتم میدونم چی میکشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
همه چیز دست خود آدمه.من اصلا بارداری ناخواسته ونمیدونستم واین حرفا قبول ندارم

منم قبول ندارم ولی دلیل نمیشه چون واسمون اتفاق نیفتاده بگیم اصلا امکان نداره

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردارم... ممنون که به فکرم بودی... آرومتر شدم... خواست خداست. باید تسلیم بشم

عزیزممم

میفهمم چقد شک زده شدی 

بچه منم 11 ماهشه .... بارداری خیلی سختی داشتم 

فکر بارداری دوباره نابودم میکنه 

الان خوبی ؟ روحیه ات خوبه

خواست خداس ... تسلیم خدا باش جان دلم

منم برات کلی دعا میکنم گلم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
باردارم... ممنون که به فکرم بودی... آرومتر شدم... خواست خداست. باید تسلیم بشم

ای جانم عزیزم مبارک باشه به این فکر بچهای گلت باهم بزرگ میشن.سخت هس ولی خدا صبرشومیده منم دخترم دوسالشه الان ۶ ماهه باردارم  ناخواسته بود خیلی حالم بد بود یه مدت گذشت بهترشدم من قرص اورژانسی خوردم فک میکردم ازاینایه پریودنمیشم رفتم ازمایش دیدم یه ماهو نیمه حامله ام 

جان درقدمش کنم که آرام دل است
عزیزممم میفهمم چقد شک زده شدی  بچه منم 11 ماهشه .... بارداری خیلی سختی داشتم  فکر باردا ...

الحمدلله بهترم. دارم سعی میکنم با شرایط جدید کنار بیام... خیلی ممنون که بیادم بودید... چون فعلا نمیخوام در دنیای واقعی خیلی لو برم  دلگرمی های شما خیلی آرومترم میکنه.... امیدوارم هییییچ وقت احساس تنهایی نکنی... وهرزمان دوباره باردار شدی خیلی راحت بگذره برات