2777
2789

منم برام سواله که تو تهران چنده؟ زنگ زدم چند جا تلفنی جواب نمیدن ..حضوری هم میگن جا نداریم وقتی باز شدیم بیا واسه ثبت نام اونموقع میگیم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
منم برام سواله که تو تهران چنده؟ زنگ زدم چند جا تلفنی جواب نمیدن ..حضوری هم میگن جا نداریم وقتی باز ...

عجیبه ! بعد به نظر شما مهدکودک لازمه تو این اوضاع برا بچه ای که تازه ۴ سالش شده ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه ! بعد به نظر شما مهدکودک لازمه تو این اوضاع برا بچه ای که تازه ۴ سالش شده ؟ 

من مهد کودک رو خیلی واجب میدونم.... هم اموزش ببینه ...هم اجتماعی بشه... هم مادر یکم استراحت کنه..!

واقعیت مهد کودک ها رعایت میکنن.... مگه تو خونه چقدر میشه بیماری رو کنترل کرد؟! اونایی که جایی نمیرن و خیلی رعایت میکنن هم میگیرن....

اگر بچه بنیه ضعیفی نداره و از نظر سلامتی خوب هست و مهد کودکی میزارید هم پروتکل هارو خوب رعایت میکنه..همه جارو ضد عفونی میکنن..بچه ها و مربیان ماسک دارن.....تعداد بچه ها تو یک کلاس کم باشه ..به نظر من اشکالی نداره...فایده اش از ضررش بیشتره!!

ضمنا من میکروبیولوژی خوندم ...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای