2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

😍😍

عزیزم میدونم اشتباهه و جاش نیست ولی میشه تو این ماه عزیز برام دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هرهفته پنج شنبه عصرمیرم جمعه شب برمیگردم

همسرمم دوشنبه عصربعد کار میادخونمون سه شنبه صبح میره سرکار

ماه رمضونم روال همینه 

میشه برای خوشبختیم یک صلوات مهمونم کنی♥

اره یبار ۳ ماه تمام موندم سوهرم نمیذاشت برم خونه پدرم غیر ماه رمضان هم همیشه من و میبرد اوجا حتی وسیلع های مدرسمو هم میاورد میگفت همیجا برو مدرسه

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
ان شاء الله به حق این ماه عزیز طاهره خانوم به زودی عقد کنه 😘😍

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین