سلام خوبید روی موهای دخترم صبح دیدم سفید سفید هست چسبیده به ساقه موهاش کمه ولی هست نگاه کردم روی سر پسرمم بود چند تا موهای خودمو نگاه کردم نتونستم ببینم ولی سرم میخاره چیکار کنم حالا میترسم اخه من از ترس شپش پسرم بزرگه اصلا نمیزارم تنها برن حموم خودم همیشه سرشون رو میشورم یک روز در میان چه زمستون باشه چه تابستون میبرمشون حموم بچه برادر شوهرم اومده بود خونه ما اون میگفت مامانم موهامو با تاید شسته فکر کنم اون داشته از اون گرفتن خیلی نگرانم حالا چیکار کنم شرشون کنده بشه هر کی تجربه داره بگه دعا تون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو یه پارچه سفید موهات و شونه بکش حسابی اگر باشه میریزه میبینی داره سرت یا نه
رشک هاش زنده بودن؟
من دخترم از یکی از آشناهامون گرفت خودمم گرفتم خیییلی بد دردیه هر کاری میکردم تمیز نمیشد الان دو هفته ای میشه گم شدن خدا کنه تموم شده باشن
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
فقط اتو مو موهاتو هرروز اتو بکش بالشتتم اتو کن یا با آب داغ بشور
کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔