2777
2789

سلام خوبید روی موهای دخترم صبح دیدم سفید سفید هست چسبیده به ساقه موهاش کمه ولی هست نگاه کردم روی  سر پسرمم بود چند تا موهای خودمو نگاه کردم نتونستم ببینم  ولی سرم میخاره چیکار کنم حالا میترسم اخه من از ترس شپش پسرم بزرگه اصلا نمیزارم تنها برن حموم خودم همیشه سرشون رو میشورم یک روز در میان چه زمستون باشه چه تابستون میبرمشون حموم  بچه برادر شوهرم اومده بود خونه ما اون میگفت مامانم موهامو با تاید شسته  فکر کنم اون داشته از اون گرفتن خیلی نگرانم حالا چیکار کنم شرشون کنده بشه هر کی تجربه داره بگه  دعا تون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروخانه شامپوی مخصوص داره عزیزم 

ولیبه نظرم بهتتتتترین راه،حمام هرروز و سشوار زدنه،چون شپش و رشک تحمل گرما رو ندارن و با درجه ی ۶۰نابود میشن،هرروز سشوار بزن،کامل میرن بعد چند روز

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

فقط با فوم ضد شپش میشه تخمش رو از بین برد

شامپو شپش فقط شپش هارو میکشه اگه بخای شامپو استفادع کنی باید هر سه روز یبار بزنی

و حتما با شونه دندونه ریز هر روز تو موهای خودتو بچه ها بکش درشون بیار

رختخواب ها مخصوصا رو بالشتی هارو بشور

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

رو یه پارچه سفید موهات و شونه بکش حسابی اگر باشه میریزه میبینی داره سرت یا نه

رشک هاش زنده بودن؟

من دخترم از یکی از آشناهامون گرفت خودمم گرفتم خیییلی بد دردیه هر کاری میکردم تمیز نمیشد الان دو هفته ای میشه گم شدن خدا کنه تموم شده باشن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

هیچی دگ باید بشینی دونه دونه دربیاری

بعدم شامپوی مخصوص داره

ببین یه فصلی هست میگیرن

شپش برای کثیفی نیست مثل ویروسه اصلا نگران نباش

ولی خیلی دیر میره و سخت

من پسر خواهرم گرفت پارسال به مامانشم داد

خیلی عذاب اوره ولی جز صبوری چاره ای نداری

فقط اتو مو موهاتو هرروز اتو بکش بالشتتم اتو کن یا با آب داغ بشور

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔