2777
2789
نه ، خواهرم میخواست بره که اینجا گفتن جدیدا زیاد خوب نیست 🤔 ادم میمونه. چیکار کنه ، وکیلی سخت گیرم ...

حتما مطب برین حرفای خود دکترم بشنوین ضرر نداره اکثرا ناراضیاش یا از قبل مشکل داشته بینیشون یا فانتزی دوست داشتن طبیعی تر دراومده اگه پوست ضخیم باشه و خیلی گوشتی درصد تغییرو میگن که ارزش داره یا نه 

ا۶ان اره پیجشو دیدم دایرکت ناراضیا رفتم یکیشون که گفته بود چند هفتس عمل کردم گفت الان راضیم یک چندتا ...

نمیدونم بخدا

منم از رو همین اینستا تحقیق میکنم و دایرکت میپرسم

اول میخواستم کاویانی برم چون چندتا از کاراشو از نزدیک  دیده بودم که پشیمون شدم چون روز مشاوره اصلا درست توضیح نداد

انشالله هرجا میری نتیجش عاای بشه

منم فعلا دارم از فرهادی تحقیق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا منم از رو همین اینستا تحقیق میکنم و دایرکت میپرسم اول میخواستم کاویانی برم چون چندتا ...

بنظرم هرجارفتی یک چندتا عکس که به میدونی به صورتت میاد و بینی قبلیشون شبیه بینیته چاپ کن که تمام رخ نیم رخ تا حد ممکن به این شبیه باشه کنارشم همون نوشته ها خیالت جمع تر میشه