2777
2789
شما با حامد فرهادی عمل کردید یا کارهاشو از نزدیک دیدید؟

از نزدیک دیدم چون دوستانم عمل کردن راضی ان هم زیبایی هم تنفسی 

فوقتخصص دارن و چندین دوره هم خارج از کشور گذروندن خیلی مطرح هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با حامد فرهادی عمل کردید یا کارهاشو از نزدیک دیدید؟

پیج اینستاگرام داره ، تعریف دکتر ایرج وکیلی هم زیاد شنیدم اینم دوستم رفته و به یکی دیگه گفته اوونم نوبت داره برای ماه اینده ، وکیلی متخصص و جراح گوش و حلق و بینی هستن 

ولی فرهادی جراح عمومی و فوق تخصص جراحی زیبایی 

از نزدیک دیدم چون دوستانم عمل کردن راضی ان هم زیبایی هم تنفسی  فوقتخصص دارن و چندین دوره هم خا ...

کارهای فرهادی رو دیدم اینستا خوبه خیلی خوشم اومد

فوق تخصص جراحی پلاستیک هست

شما دوستاتون گوشتی بود بینی قبل عملشون ؟

و اینکه فرهادی فانتزی عمل کرد براشون یا طبیعی

پیج اینستاگرام داره ، تعریف دکتر ایرج وکیلی هم زیاد شنیدم اینم دوستم رفته و به یکی دیگه گفته اوونم ن ...

ایرج وکیلی تو نظر سنجیهای اینستا خیلی بد گفتن ازش و گفتن از وقتی سرش شلوغ شده به خوبی همیشه نیست جرات نمیکنم برم پیشش🤕

جراح عمومی نیست فرهادی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیباییه

کارهای فرهادی رو دیدم اینستا خوبه خیلی خوشم اومد فوق تخصص جراحی پلاستیک هست شما دوستاتون گوشتی بود ...

نیمه فانتزی بودن هر دو 

اره فوق تخصص هست عزیزم 

یکیشون گوشتی بود 🤔🤔قوز نداشت سرش گنده بود 

فک کنم به اوون نوع میگن گوشتی دیگه 

ایرج وکیلی تو نظر سنجیهای اینستا خیلی بد گفتن ازش و گفتن از وقتی سرش شلوغ شده به خوبی همیشه نیست جرا ...

تخصص جراح عمومی هستن فوق تخصص جراح زیبایی 😊تو بیوشونم تو پست ها و استوری ها بودن گفتن 

ضمن اینکه همشهری مادرم هستن میشناسیم 

جدی وکیلی رو بد گفتن؟ اخه سنی هم نداره که سریع بد شده باشه 😐😐 

حامد فرهادی بشدت با اخلاق هستن و تعهد خاصی دارن به بیماراشون 

ممنون که جواب دادید شما میخواید برید پیش وکیلی؟

نه ، خواهرم میخواست بره که اینجا گفتن جدیدا زیاد خوب نیست 🤔 ادم میمونه. چیکار کنه ، وکیلی سخت گیرم هست مثلا بینی گوشتی فک‌کنم قبول نمیکنه 

براتون مقدور هست شهر دیگه؟

زهدان دکتر نیلوتاری عالی هست خوشبحالشون زاهدانی ها 😥

نه ، خواهرم میخواست بره که اینجا گفتن جدیدا زیاد خوب نیست 🤔 ادم میمونه. چیکار کنه ، وکیلی سخت گیرم ...

نه من فقط مشهد

خب شما که میگید نمونه کارهای فرهادی خوبه چرا خواهرتون پیش فرهادی نمیره

ظاهرا که خوبه

نه من فقط مشهد خب شما که میگید نمونه کارهای فرهادی خوبه چرا خواهرتون پیش فرهادی نمیره ظاهرا که خوب ...

اره گزینه دیگش فرهادی بود، ولی چون وکیلی از دوستانمون بودن اونو ترجیح میداد 

jarahiizibaei اینستا نظر سنجیه

ا۶ان اره پیجشو دیدم دایرکت ناراضیا رفتم یکیشون که گفته بود چند هفتس عمل کردم گفت الان راضیم یک چندتاشون جواب ندادن چند دیگه ک جواب دادن بنظر منم جالب نشده بود ولی بین حرفاشون گفتن بینیشون قبل عمل هم قرینه نبوده و الانم نیس ،ناراضیا پیجای دیگه رو هم رفتم دایرکت از طبیعی بودن ناراضی بودن و بنظرم خوب بود بینیشون ولی اونایی که بینیشون قبل عمل قرینه بوده و کج نبوده چه گوشتی چه استخونی راضی بودن من حضوری هم رفتم اکثرا راضی بودن خودم نوبت گرفتم برای عمل ولی بعضی از نظرات ته دل ادمو خالی میکنه اگه کسی ناراضیه باید کامل دلیلشو بگه و اینکه قبل عمل چجوری بوده به هرحال ایرادا تا یک جایی رفع میشن