الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما با حامد فرهادی عمل کردید یا کارهاشو از نزدیک دیدید؟
پیج اینستاگرام داره ، تعریف دکتر ایرج وکیلی هم زیاد شنیدم اینم دوستم رفته و به یکی دیگه گفته اوونم نوبت داره برای ماه اینده ، وکیلی متخصص و جراح گوش و حلق و بینی هستن
ا۶ان اره پیجشو دیدم دایرکت ناراضیا رفتم یکیشون که گفته بود چند هفتس عمل کردم گفت الان راضیم یک چندتاشون جواب ندادن چند دیگه ک جواب دادن بنظر منم جالب نشده بود ولی بین حرفاشون گفتن بینیشون قبل عمل هم قرینه نبوده و الانم نیس ،ناراضیا پیجای دیگه رو هم رفتم دایرکت از طبیعی بودن ناراضی بودن و بنظرم خوب بود بینیشون ولی اونایی که بینیشون قبل عمل قرینه بوده و کج نبوده چه گوشتی چه استخونی راضی بودن من حضوری هم رفتم اکثرا راضی بودن خودم نوبت گرفتم برای عمل ولی بعضی از نظرات ته دل ادمو خالی میکنه اگه کسی ناراضیه باید کامل دلیلشو بگه و اینکه قبل عمل چجوری بوده به هرحال ایرادا تا یک جایی رفع میشن