2777
2789
ماه سومیه که بعد از سقط اقدامم عین سه ماهم فولیکول ندارم پلی کیستیکم چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنید-کلومیفن-لتروزول و اینوفولیک رازیانه عسل همرو مصرف کردم از هورمونمم مشکل نداشت.

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه اول اقدام فولیکول نداشتم بعد شد ٨ بعد شد ٢٤ که باردار شدم تنبلی داشتم این کارارو کردم نتیجه داد اصافه وزن داشتم با کالری شماری که همه چیز میخوردم لاغر کردم پیادع روی خیلی داشتم چون معجزس واسه ماها سه ماه شیرینی مصنوعی چربیجات و کنسرو تعطیل سد سبزیجات حبوبات لبنیات میخوردم و و البته گوشت کم چرب برنجم کمتر میوه میخوردم خیلی بعدس ویتامین سی دی اهن زینک هر روز میخوردم ویتامین ای سه روز در هفته ٨ تام دی سه خوردم هفته ای دو تا متفورمین روزی سه تا و کلومیفن خواستی بگو بگم چجور متفورمین بخوری استرسمو هم کم کردم تا باردار شدم
😍😍😍😍
مرسی جوجو جان من استرس ندارن خیلی نامیدم اینو فولیک که میخورم دکتر گفته دیگه متفورمین نخورم غذامم خیلی کمه دکتر که گفت این ماهم امیدی بهت نیت برو ماه دیگه بیا روز 14 سیکل رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
میخوام برم واسه همین طریقه مصرف متفورمینم بهت میگم ١٠ روز اول روزی یکی صبح ٢٠ روز روزی دو تا صبح و شب بعد از اون تا وقتی که باردار بشی روزی سه تا صب ظهر شب ممکنه اوائل دهنت تلخ بشه یا خواب آلود بشی که برای افت قنده اینحور شدی سریع یه خرما بخور رفع میشه کلا با غذا قرصتو بخور پشتشم شبرینی طبیعی فقط و فقط خرما یا عسل بخور موفق باشی
😍😍😍😍
منم دو ماه متفورمین و کلومفین دکتر بهم داد مصرف کردم آمپول هم زدم اما خبری نشد اینماه دیگه داروهام تموم شد ولی دو روزه زیر شکمم در میکنه دیروز بیشتر بود ، روز بیست پری هستم، بنظرتون دردش برا چیه؟
  خدایا دستمو بگیر
کلومیفن الان ماه دوم که دارم 10 تا از 3 پری میخورم ولی فولیکولام رشد نمیکنه نمیدونم این امپولای سینال اف و گونال اینارو چرا دکتر برام نمینویسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40