2777
2789

پسرم ۷سالشه همسرم میگه یه بچه دیگه بیاریم از اینورم جاریم و زنداداشمم میگفتن سال بعد میخوان اقدام کنن بچشون ۳و ۴ سالس منم میخواستم اقدام کنم ولی..

وقتی پسرم ۱ سالش بود و کلا شیطونم هست خواهر شوهرم پسرش به دنیا اومد پسرمم بچه بود هر کاری میکردن میگفتن تو بزرگی تو این کار رو نکن یا بچم میرفت سمت بچه خواهر شوهرم مادر شوهرم داد میزد وای نذار الان میزنه..

شکوفه هلو هستم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا بچه دار شدنتونو باهم هماهنگ میکنین؟🤔

شما کاری به بقیه نداشته باش  

ببینین زندگیتونو دوس دارین چطوری پیش ببرین

بچه رو خوب و مودب تربیت کنین که کسی این حرفو نزنه

بعدم از بچه اول باید بپرسی داداش خواهر دوس داره یا نه

همینطوری بدون مشورت نباید بچه های بعدی بیان 

از بچه اول باید اجازه گرفت

خب یعنی میخوای چون اونا بچه میارن تو نیاری آره نگو که😩😩 منظورت اینه 

نه میخواستم بیارم شوهرم دلش کبابه واسه بچه ولی دیگه میخوام بندازم سال بعد که هم سن باشن به نظرتون اشتباهه؟؟

شکوفه هلو هستم🌸
وا یعنی چی چه دلیلیه اگه دوست داری توناییشو داری بیار

عزیزم ما کلا خیلی باهم رفت وآمد داریم میترسم این بچمم مثل پسرم تو سری خور بشه به خدا یادم میفته دلم واسه پسرم میسوزه

شکوفه هلو هستم🌸
پس یجورای میخوای تلافی کنی بزار هر وقت بار دلرشد شما هم اقدام کن

وا میخوان یه انسان به وجود بیارن... یعنی چی میخوای تلافی کنی بذار هرموقع اون آورد تو هم بیار🥲