2777
2789
عنوان

بیاین یکم بخندیم

315 بازدید | 26 پست

دوس پسرای قبلی فعلی و خسیستون بگین😁😁😁😁وای من یه دوس پسری داشتم مامانم داشت میمیرد تنها بودیم خونه شارژ نداشتم ب زور ۲۰۰ تومن شارژ فرستاد گفتمش مرسی گف دیگ من پشتتم روزای سخت😁😁بعدشم پس گرفت یه بارم رفتیم کافه گف پول با خودت بیار من ندارم‌منم رفتم دوتا نسکافه ۵ تومن سفارش دادم ۱۰ تومن زدم تو صورتش😐😐اینم شانس مایه😏😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوس پسر چیز چندشیه😐

مال نی نی سایتی ها اره اونایی که من تو فیلما دیدم نه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

یه سری با یه دوست پسرم از سه ظهر رفتم تا ۸ نیم شب توواین ۴ ساعت احمق زحمت کشید فقط یه بطری اب خرید واسم بعد بهش گفتم گشنمه گفت عه الان میرسونمت خونتون دیگ برو بخور عشقم از همین تریبون من ریدم تو عشقت مهدی 😂

من یبار یه پسره ازم خوشش اومده بود هنوز نه دوست بودیم نه چیزی یه دستبند چرم خیلی خوشگل بهم داد .منم ...

خنگووووول

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
مال نی نی سایتی ها اره اونایی که من تو فیلما دیدم نه

فیلمه دیگه😂

ببین و باور نکن

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
اگه ننه م میدید مرگم حتمی بود😆

😬😬