2777
2789
عنوان

تنگی نفس از استرس

514 بازدید | 9 پست

دوستان من بعضی وقتا احساس میکنم تنگی نفس دارم ولی تازمانی که بهش فکر میکنم این حس و دارم نمیدونم دلیلش از چیه این روزا زیاد از وایتکس و الکل استفاده میکنم که بدتر میشم نمیدونم از چیه مثلا چند روز استفاده نکردم خوب بودم الان دوباره استفاده کردم احساس تنگی نفس دارم چیکارکنم بهتر شم

منم اینطورم😪😪😪😪😪🤕🤕🤕🤕

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنگی نفس اضطرابی داری خیلی باید کنترل کنی خودتو ..چون خدای نکرده کرونا بگیری هم بخاطر ترسش تنگی نفست شدید میشه‌‌.دقبقا اتفاقی ک برای من افتاد و تا مرز مرگ برد 

منم اینطوری همش احساس میکنم کرونا چند ماه پیش هم اینطوری بودم بهش فکر نمیکردم دوباره چند روزه اینطور ...

اره من مثلا یه متنی چیزی که ترس ناک باشع ببینم نفسم خفه میشه😐👌

مداد سیاه دادن دستمون میگن دنیاتو رنگی کن...!
تنگی نفس اضطرابی داری خیلی باید کنترل کنی خودتو ..چون خدای نکرده کرونا بگیری هم بخاطر ترسش تنگی نفست ...

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دوتا بچه ی کوچیک دارم بخاطر اونا ترس دارم 

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دوتا بچه ی کوچیک دارم بخاطر اونا ترس دارم 

اصلا اینطور نباش

هر موقع حس کردی داره تنگی نفست شروع میشه برو جلو پنجره بهت هوا بخوره یکم گلاب بخور چن تا حرکت کششی برو آروم کن خودتو