2777
2789
عنوان

بازی با کودک نه ماهه

1925 بازدید | 12 پست

سلام مامانا. دخترم ۸ ماهو ۱۹ روزشه. الان دس دسی و بای بای میکنه. دیگه چه کارایی میتونم یادش بدم؟ یا چه بازی هایی باهاش بکنم؟

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

بادکنک دوس دارن کوچولو بادش کن

لیوان یکبارمصرف یا عروسکای کوچولو که تو دهنش جانمیشه رو با چسب بچسبون به دیوار یا سینی که نجاتشون بده مثلا

پسر من ۷ ماه و نیمه اما دس دسی نمیکنه تنها هم نمیشینه بای بای هم نمیکنه

فقط چشم باز میکنه میگه دد😁

بابا ومامان هم میگه

عقب عقب میکشه خودشو روزمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهیجایی تو اینستا هست آموزش انواع بازیهای خلاقانه در خانه، نمیدونم واسه سن کودک شما هم یازی توش هست یا نه ولی بهشون سر بزن 

باهاش دالی بازی کن خوشش میاد مثلا دستاتو بگیر جللو صورتت بعد دستاتو بردار بگو دالیییی 😍😀 خوشش میاد یا برو پشت یه جایی مثل دیوار یا مبل  بشین ، جوری که خودش بدونه ادنجا هستی بعد بیا بیرون بگو دالیییی موشه ، یه مقدار انجام بده خوشش میاد ذوق میکنه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

راستی وقتییاد گرفت دیوارو بگیره حرکت کنه اسباب بازی های کوچیک بی خطر روی ی تیکه از دیوار بچسبون خودش انارو جدا کنه . پسر من عاشق این بازی بود 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
بادکنک دوس دارن کوچولو بادش کن لیوان یکبارمصرف یا عروسکای کوچولو که تو دهنش جانمیشه رو با چسب بچسبو ...

مرسی عزیزم😍 دختر من با اینکه داره ۹ ماهش میشه فقط دمر میشه و سینه خیز نمیره😔

توپای کوچیک رنگی بریز دورش باهم بازی کنید . دالی موشه خیلی مناسب هست  شعر بخون و اعضای بدنشو ...

مرسی عزیزم از کمکت. ایده گرفتم ممنون🙏❤️

راستی وقتییاد گرفت دیوارو بگیره حرکت کنه اسباب بازی های کوچیک بی خطر روی ی تیکه از دیوار بچسبون خودش ...

مرسی عزیزم. فعلا که فقط دمر میشه، اصلا سینه خیز و چهاردستو پا نمیره😔

مرسی عزیزم. فعلا که فقط دمر میشه، اصلا سینه خیز و چهاردستو پا نمیره😔

ناراحتی نداره حالا وقت داره . پسر من ۹ ماهگی نشست و بعدش چهار دست و پا رفت اصلا سینه خیز نرفت ۱۴ ماهگی هم راه رفت دندونم ۱۰ ماهگی دراورد . همه گفتن همه چیش دیره ولی من اصلا نگران نبودم . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!