2777
2789

سلام خانوما ۴ ماه پیش بارداری دوم اقدام کردم و ۴ روز بعد عقب انداختن پریودی بی بی چک مارک روژان مثبت شد اونم واضح قبلش همه منفی بود الان ۱۱ روز پریود نشدم علائم پریودی دارم شدید میخوام بدونم مثبت کاذب بعد چندوقت پریود میشی؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا آزمایش نمیدی؟ هنوز پریود نشدی؟؟

تنبلی کردم نرفتم ازمایش گفتم یکدفعه سونو برم اره نشدم

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
واسه من دو روز بعد از موعد بود کاذب بود

مثبت واضح ؟زیر دو دقیقه برا من مثبت شد.شما چندروز بعدش پریود شدی؟

الانم بی بی گذاشتی مثبت شده ؟؟؟

نه ۷ روز پیش مثبت شد

خب بارداری چقدر بی‌خیالی آخه😐 برو آزمایش

من بی بی چکم هاله داشت پریود شدم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خب بارداری چقدر بی‌خیالی آخه😐 برو آزمایش من بی بی چکم هاله داشت پریود شدم

گفتم یکدفعه سونو برم بی بی هم دیگه نزدم برا همین از دیروز میگم نکنه کاذب باشه و پریود بشم

گفتم یکدفعه سونو برم بی بی هم دیگه نزدم برا همین از دیروز میگم نکنه کاذب باشه و پریود بشم

ن بابا الکی توهم زدی😐 برو سونو حالا 

پریود نمیشی ، تا ی مدت همینجور درد پریودی داری اما پریود نمیشی چون بارداری ، بعدش اوکی میشی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
تنبلی کردم نرفتم ازمایش گفتم یکدفعه سونو برم اره نشدم

خب دردهای پریودی خودش یکی از علائم بارداری هست. من همش دردای پریودی داشتم ولی نمیشدم فقط ترشح داشتم. برو یه آزمایش بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ن بابا الکی توهم زدی😐 برو سونو حالا  پریود نمیشی ، تا ی مدت همینجور درد پریودی داری اما پریود ...

خدا از دهنت بشنوه بخدا وسواس گرفتم اخه رو دخترم اصلا علائم پریودی نداشتم بی بی چکم یک روز قبل موعد هاله انداخت اینقد تو نت دیدم میگن بی بی کاذب ترسیدم میگم نکنه برا منم کاذب باشه

خب دردهای پریودی خودش یکی از علائم بارداری هست. من همش دردای پریودی داشتم ولی نمیشدم فقط ترشح داشتم. ...

امروز نوبت دکتر دارم اگر سونو رو برا یک هفته دیگه داد میرم حتما ازمایش میدم یا حداقل ی بی بی دیگه میگیرم.اخه میگم که من رو دخترم هیچ علائمی از پریودی نداشتم حتی ی روز قبل موعد بی بی چکم مثبت شده بود

خدا از دهنت بشنوه بخدا وسواس گرفتم اخه رو دخترم اصلا علائم پریودی نداشتم بی بی چکم یک روز قبل موعد ه ...

ن بابا ، علائم هر بارداری با بارداری دیگه متفاوته...

من یچیز عجیب برام پیش اومده اونم اینه ک ۱۵ روز مونده به موعدم علایم پریودی دارم😐 امروز شد شیش روز 

۱۴ اردیبهشت پری میشم

نمی‌دونم باردارم یا نه دعا کن مثبت باشه