2777
2789
عنوان

اونایی که بی بی چک مثبت کاذب داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 24 پست
امروز نوبت دکتر دارم اگر سونو رو برا یک هفته دیگه داد میرم حتما ازمایش میدم یا حداقل ی بی بی دیگه می ...

همه بارداری ها شبیه هم نیست. تو هرکدوم ممکنه علائم متفاوت داشته باشی، آزمایش بده که خیالت راحت بشه

چون سونو هم انجام بدی الان هیچی مشخص نیست

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ن بابا ، علائم هر بارداری با بارداری دیگه متفاوته... من یچیز عجیب برام پیش اومده اونم اینه ک ۱۵ روز ...

انشالله مثبت.منم ۱۰ روز قبل پریودیم یک هفته ترشح شدید سفید بی رنگ داشتم و کمر درد شدید با اینکه ترشح تخمک گذاریو یک هفته قبلش داشتم 

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه بارداری ها شبیه هم نیست. تو هرکدوم ممکنه علائم متفاوت داشته باشی، آزمایش بده که خیالت راحت بشه ...

چرا دیگه اگر باردار باشم سونوی من باید نهایت تا چندروز دیگه قلبو نشون بده برا همینه استرس دارم میگم نکنه کاذب باشه دخترم خودشو میکشه نباشم بس دوست داشت

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
انشالله مثبت.منم ۱۰ روز قبل پریودیم یک هفته ترشح شدید سفید بی رنگ داشتم و کمر درد شدید با اینکه ترشح ...

عه چ جالب🤠 امیدوارم مثبت باشه🤗❤️

کمر درد دارم ، سینه هام از ریشه درد میکنن😐 نوکشون کمتر 😕

ی غده داخلشونه انگار سفته ، تکونشون میدم درد میگیرن 

زیر دلم گهگاهی درد میگیره

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
عه چ جالب🤠 امیدوارم مثبت باشه🤗❤️ کمر درد دارم ، سینه هام از ریشه درد میکنن😐 نوکشون کمتر 😕 ی غد ...

من سینم دو روز بعد موعدم که نشدم تیر میکشید نوکش برا منم درد نمیکنه فقط خیلی زیر شکمم نفخ دارمو صدا میده انگار الان میخوام پریود بشم

من سینم دو روز بعد موعدم که نشدم تیر میکشید نوکش برا منم درد نمیکنه فقط خیلی زیر شکمم نفخ دارمو صدا ...

ایجونم نفخ از علائم بارداریع☺️

ببخشید الان حساب کردم ۱۲ روز قبل موعدم علایم پیدا کردم 😐

یچیز دیگه هم اینه ک من دهم فروردین پریود شدم😕

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ایجونم نفخ از علائم بارداریع☺️ ببخشید الان حساب کردم ۱۲ روز قبل موعدم علایم پیدا کردم 😐 یچیز دیگه ...

خب انشالله بارداری.چون من بار اول بود اونجوری میشدم سر دخترم هیچ علائمی نداشتم فقط رحمم سوزن سوزن میشد تا مطمن نشم قشنگ دیونه میشم 

خب انشالله بارداری.چون من بار اول بود اونجوری میشدم سر دخترم هیچ علائمی نداشتم فقط رحمم سوزن سوزن می ...

مرسی گلم برام دعا کن🥺🌹

وایییی منم تا موعدم برسه دیوونه میشم 😩😩😩😩😩

چرا دیگه اگر باردار باشم سونوی من باید نهایت تا چندروز دیگه قلبو نشون بده برا همینه استرس دارم میگم ...

برای سونوی قلب که باید۸هفتگی بری. زودتر بری شاید نشون نده بخوره تو ذوقت، بخاطر همین میگم الان آزمایش بده. به دخترتم نباید میگفتی تا مطمئن بشی، چون بچه هست خیلی ناراحت میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

برای سونوی قلب که باید۸هفتگی بری. زودتر بری شاید نشون نده بخوره تو ذوقت، بخاطر همین میگم الان آزمایش ...

اره خیلی ناراحت میشه.برا همین میگم اگر تا چندروز دیگه سونو نداد ی بی بی دیگه میگرم مطمن بشم