بچه ها مامانم چند ماه پیش زانوی پاش به شدت درد گرفت نمیتونست راه بره بردیمش دکتر متخصص گفت کیست داری تو پات نباید کار کنی بترکه به عمل میرسه، بهش دارو داد مامانمم یکم استراحت کرد بهتر شد،الانم هر چند ماهی میره چکاپ، بچه ها مامانم نیاز مالی نداره ولی الان از فردا میخواد بره تو شالیزارهای مردم کار کنه بهش میگم آخه مادر من بری تو شالیزار تو گِل و لای کار کنی چه فایده که همون پولو پات بدتر میشه باید ببری دوا دکتر خرج خودت کنی،ولی اصلا گوش نمیده بدتر حرص مارو در میاره. و ما خیلی خیلی ناراحتیم چون اینا ارثی دارن مادره مادرمم همینقدر کار کرد آخر چندین سال فلج شد گوشه خونه خوابید،خیلی میترسم زبونم لال اینم اینطوری بشه،امشب حتی به گریه افتادم گفتم نرو اگه مارو دوست داری یکم خوب شدی دوباره کارو شروع کردی،خیلی غصه میخورم پس فردا هم نوبت دکتر داره برای چکاپ و دارو هاش،نمیدونم قبلش برم با خاهش منت به دکتر بگم جریانو که وقتی مامانم اومد یکم بترسونتش که نره کار کنه،از یه طرف هم خجالت میکشم برم به دکتر چی بگم آخه ولی خیلی ناراحتم حرفمونو گوش نمیکنه اگه بلایی سرش بیاد چیکار کنیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم مامنتون احتمالا از بیکار بودن و یک جا نشستن خوششون نمیاد ، نمیشه یه کار جذاب براشون پیدا کنید که نشسته هم بتونن انجام بدن؟ زیاد تنهاشون نذارید که حوصلشون سر نره