2777
2789

کاریابی رو نمیدونم  اما نیروگاه واسه آقایون آزمون میخواد بذاره...رشته های مختلف اما شرط سنی داره..

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریابی رو نمیدونم  اما نیروگاه واسه آقایون آزمون میخواد بذاره...رشته های مختلف اما شرط سنی دار ...

کدوم نیروگاه ؟

من بوشهرم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
[QUOTE=187225489]کاریابی رو نمیدونم  اما نیروگاه واسه آقایون آزمون میخواد بذاره...رشته های مختل ...

اهان اون واسه زیر ۳۰ سال بود...اما فک کنم گوگل کنی میزنه که کاریابی کجا هست...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

عزیزم دیدم یکی کنار پست دفتر کاریابی هست..یکی هم تو عاشوری...الان زدم گوگل لیست کرد