2777
2789

اینایی که میان تعریف میکنن  همشون  از جاشون راضی ان  همشون  هیچ سختی و عذابی ندیدن  به اون صورت.   

اخه چطور میشه  یااینا  واقعا بی گناه بودن  تو زندگیشون  و بهشتی یااینکه نه  بس چرا  این همه احادیث داریم از پیامبر و اماما  که بترسین از لحظه مرک از عذاب قبر از عالم برزخ  و حتی توصیف هاش تو قران.   

بس چرا  اینا  میگن  اصلا مرگ  سختی و عذاب نداره  

😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه آشنایی داشتیم همین اتفاق براش افتاده بود بدبخت برده بودند انگار جهنم!!!  تعریف می کرده انقدر چیزهای وحشتناکی دیده بود!!!  

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

تجربه ی منفی هم داشتن و تعریف کردن همش خوبی نبود ولی

معمولا هم کسایی که تجربه منفی دارن نمیان تعریف کنن 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بهش فکر نکن واقعا هیچکس خبر نداره اونور چه خبره اونا هم میگن زنده شدن خدا داند که واقعا مرده بودن یا نه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا منم برام سواله،ولی فک کنم اینا به برزخ نرسیدن چون جسمشون دفن نشده بوده

اره اینا تجربه پرواز روح رو داشتن حسابرسی اعمالشون شروع نشده بود 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)